-- OGLAŠEVANJE --

Špela Režun ne bo več direktorica, gre novim dogodivščinam naproti

Odločitev, ki se je že nekaj časa razvijala znotraj ozkega kroga, se bo uresničila za direktorico VDC Zasavje še letos. Špela Režun odhaja iz direktorskega mesta v poučevanje na zasavsko srednjo šolo.

-- OGLAŠEVANJE --

Letos v začetku leta smo za naš portal pripravljali zgodbo dveh direktoric zasavskega VDC-ja, mame in hčere – Ani in Špele Režun. Že takrat je Špela namignila, da bi direktorje v javnih zavodih morali po dveh mandatih menjati, sama pa je skupaj z vedejevstvom štela že 10 let dela v ustanovi. Da ima še veliko ciljev in želja, je napovedala, zdaj pa to tudi že uresničuje.

Poučevala bo na GESŠ

Špela Režun s prvim šolskim dnem naslednjega šolskega leta odhaja na Gimnazijo in ekonomsko srednjo šolo Trbovlje. Poučevala bo ekonomske module – podjetništvo, inovativnost …Usmerila pa se bo tudi na praktične kombinirane predmete kot so vključenost, čustvena inteligenca in rada bi v lokalni šolski sistem vpeljala kreativne metode, seveda kolikor jih dopušča šolski program.

Uporabnikom in zaposlenim na VDC Zasavje je zagotovila, da ne odhaja povsem. Vsekakor bo aktivno izpeljala trenutno zadane projekte in sodelovala v programih, kjer bo lahko, še naprej. Pa naj bo to v obliki prostovoljnega dela, sodelovanja, bo že čas pokazal, je dodala.

Tudi na novem delovnem mestu se bo borila za vključujočo družbo in še vedno bo ostala aktivna v borbi za pravice, katere je v skoraj 20 letih delovanja v VDC-ju ves čas spremljala in pripravljala za izboljšanje.

ZGODBA: Ko so pred 40 leti ustanovili oddelek, so mnogi vihali nosove, češ, “saj za NJIH je itak vsega škoda”

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

GLASUJTE: Ali smo Zasavci nogometni navijači ali nas to ne zanima?

Zanima nas, ali boste spremljali tekmo prvenstva med Slovenijo in Anglijo, ki bo odločala o prihodnosti domačih navijačev?
-- OGLAŠEVANJE --