22.7 C
Trbovlje
petek, 30. julija 2021
ZON.siAktualnoSlovenska kriminalka, posneta v hrastniškem bazenu

Slovenska kriminalka, posneta v hrastniškem bazenu

Konec prejšnjega meseca smo si na televizijskih zaslonih lahko premierno ogledali nov, celovečerni film režiserja Klemna Dvornika. Del filma je bil posnet kar v hrastniškem bazenu!

Film z naslovom Pod gladino je posnet po romanu Cimre Maje Novak. Film je žanrsko razvrščen med psihološke kriminalke, scenarij zanj je napisala Barbara Zemljič.

Decembrsko snemanje

Snemanje v bazenu v Hrastniku je potekalo 21. decembra med 6. in 22. uro, nam pove Tina Moljk, direktorica KRC-a. Ekipa filmarjev je po Sloveniji iskala ustrezne bazene in po ogledu hrastniškega so ugotovili, da jim prav ta najbolj ustreza.

“Zadovoljni smo, da so za prizore iz filma izbrali prav naš bazen, še posebej pa smo veseli, da smo po predvajanju filma na slovenski televiziji dobili veliko pozitivnih komentarjev in ugotovitev, kako lep je pravzaprav naš bazen. Pa še res je tako,” pravi Moljkova.

Film bo predvajan tudi v hrastniški kinodvorani, če bo le mogoče, nam še pove direktorica.

Nika zaplavala v bazenu

Nika Rozman, ki je v filmu odigrala vlogo glavnega lika odvetnice Rebeke, je med snemanjem zaplavala v hrastniškem bazenu, kjer so posneli nekaj kadrov.

V filmu, poleg Nike Rozman, nastopajo še številna druga znana imena: Nina Ivanišin, Matej Puc, Gašper Tič, Peter Musevski, Ksenija Mišič, Vladimir Vlaškalić, Jernej Šugman, Matija Vastl, Kristijan Guček, Primož Pirnat, Barbara Cerar in drugi.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Največ Zasavcev na Hrvaško, le nekaj manj na dopust kar v domače kraje

Na našem portalu smo pripravili anketo, v kateri smo bralce spraševali, kam se bodo letos odpravili na dopust. Kot kaže, večina odhaja ali pa...