-0.5 C
Trbovlje
petek, 8. decembra 2023
ZON.siAktualnoSinoči se je na Keršičevi huje poškodoval motorist

Sinoči se je na Keršičevi huje poškodoval motorist

Sinoči se je v Trbovljah na Keršičevi cesti zgodila prometna nesreča, v kateri je bil udeležen motorist. Na kraj so takoj prihitele reševalne ekipe nujne medicinske pomoči, enosmerna cesta pa je bila nekaj časa zaprta za promet. 

Na facebooku so uporabniki pisali, da naj bi motorist bežal pred policisti, vendar na PU Ljubljana to zanikajo, bodo pa navedbe še podrobneje preverili, je pojasnila predstavnica za odnose z javnostmi Aleksandra Golec.

Policisti so sicer na kraju ugotovili, da je motorist zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo v  ovinku zapeljal izven vozišča in trčil v parkirano vozilo. V nesreči se je huje poškodoval, zato so ga nemudoma odpeljali v UKC Ljubljana.

Motorist je sicer vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zato mu je bil odrejen strokovni pregled, po vseh ugotovljenih okoliščinah nesreče pa bo zoper njega izveden ustrezen ukrep, so še pojasnili na PU Ljubljana.

SORODNI ČLANKI:

V Trbovljah trčila motorist in osebno vozilo

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Pismo ravnateljice in profesorice: 120 so jih našteli na Okrogarjevi šoli

Začetki Osnovne šole Toneta Okrogarja segajo v leto 1903. Iz zapisov 120-letnega delovanje šole je moč razbrati, da se v teh starih prostorih srečujejo...