23.8 C
Trbovlje
sreda, 28. julija 2021
ZON.siAktualnoSejem, na katerem ne preprodajajo kitajske robe

Sejem, na katerem ne preprodajajo kitajske robe

Sejem priložnosti, pobud in povezovanja, na katerem se bodo v organizaciji Zadruge VEZ predstavljala mlada podjetja in civilne pobude, bo potekal v soboto, 8. aprila, med 9. in 18. uro, v prostorih bivše Svee v Zagorju.

Predstavila se bodo mlada, inovativna podjetja iz zasavske, posavske in savinjske regije

“Sejem je namenjen predstavitvi mladih podjetnikov iz zasavske, posavske in savinjske regije, ki proizvajajo z lastnimi rokami. Razstavljene izdelke domače izdelave bodo lahko obiskovalci tudi kupili. Tu ne preprodajamo kitajske robe,” pravi predstavnik Zadruge VEZ Boštjan Pečnik.

Še vedno se lahko prijavite!

Trenutno je prijavljenih 12 razstavljalcev, tudi dve dijaški podjetji Gimnazije in ekonomske šole Trbovlje, prijave na sejem pa so še vedno odprte. Na sejmu VEZ bodo predstavili tudi primere dobrih praks, v sklopu sejma bodo potekala predavanja in okrogle mize na temo novih priložnosti, ekologije in podobno ter tudi menjalni krog, kjer bodo obiskovalci lahko zamenjali svoje dobrine in storitve.

Sejem, ki bo potekal že drugo leto, bo priložnost za začetek novih uspešnih zgodb na področju zadružništva, podjetništva in zaposlovanja.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Priložnost za delo v Dewesoftu. Te zanima?

Trboveljsko podjetje Dewesoft ves čas išče nove sodelavce. V 20 letih kar so na trgu večajo svoje prostore, število zaposlenih in seveda tudi dobiček. Poleg...