22.5 C
Trbovlje
četrtek, 16. septembra 2021
ZON.siAktualnoŠe ena menjava na zasavskem vrhu

Še ena menjava na zasavskem vrhu

Za planinsko kočo na Kalu iščejo novega najemnika. Planinsko društvo Hrastnik prijave sprejema do 17. marca.

“Sedanja najemnika, ki sta bila oskrbnika koče kar 35 let, gresta v pokoj, zato iščemo novega najemnika, ki bo pripravljen prevzeti kočo za daljši čas. Zaželjeno je, da bi kočo prevzel zakonski par ali partnerja, ki bi v koči tudi stalno bivala, saj je koča odprta vse leto,” pravi predsednik Planinskega društva Hrastnik Vojko Zupančič.

Če se bo izkazal … pogodba za daljši čas

Novi najemnik naj bi z delom začel 1. julija, pogodbo bodo zaenkrat sklenili za obdobje enega leta, če se bo izkazal, bodo z njim, tako pravi Zupančič, nato sklenili pogodbo za daljši čas.

Prijavljeni kandidati morajo biti pravne ali fizične osebe, torej, imajo s.p. ali d.o.o. in registrirano gostinsko dejavnost. V planinskem društvu pričakujejo pisne vloge, v katerih bodo kandidati opisali svoje izkušnje in tudi strategijo dela in razvoja koče na Kalu.

Kandidati si lahko kočo po predhodnem dogovoru tudi ogledajo. Kandidati bodo povabljeni na razgovor, o izidu razpisa pa bodo obveščeni do 7. aprila.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Regija bogatejša za novo napravo za novorojenčke

Danes dopoldan je v Splošni bolnišnici Trbovlje potekala krajša slovesnost ob predaji najnovejše naprave za fototerapijo novorojenčkov, ki jo je v okviru projekta T-2 ♥...