today-is-a-good-day
10.3 C
Trbovlje
petek, 1. marca 2024
ZON.siAktualnoŠe en mandat za direktorico zagorske zdravstvene ustanove

Še en mandat za direktorico zagorske zdravstvene ustanove

Vnovič se je na delovno mesto direktorice Zdravstvenega doma Zagorje prijavila Saša Bajda, ki je leta 2019 nadomestila Danico Slapar. Z njeno prijavo in programom se je strinjal Svet zavoda, občinska komisija in tudi občinski svet, ki je kot zadnji od naštetih podal soglasje k njenemu imenovanju in jo s tem poslal v nov štiriletni mandat. 

Kot je Bajda zapisala v vizijo in program dela ZD Zagorje za naslednja štiri leta, je prvi cilj ta, “da je vsem občanom občine Zagorje ob Savi omogočena možnost izbire osebnega zdravnika in se de še naprej stremi k temu, da namesto ambulant za neopredeljene pacientom omogočimo opredeljevanje pri izbranih osebnih zdravnikih.” Ob tem pa je pomembno tudi, da se ohranijo vse službe in dejavnosti, ki se izvajajo v domu ter se te še nadgradijo. Kot glavne cilje, ki bodo vodilo dela nove-stare direktorice, pa je navedla: skrb za paciente in zagotavljanje kakovostnih zdravstvenih storitev, kot rečeno – ohranitev vseh služb, skrb za zaposlene in zagotavljanje ustreznih pogojev dela, dobro finančno poslovanje, skrb za obnovo in izboljšanje materialnih pogojev za delo ter sodelovanje z drugimi javnimi zavodi.

Poleg prenove informacijskega sistema na vidiku gradnja prizidka

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Trboveljčani iščejo častnega občana

Čas je za letošnje zbiranje predlogov za podelitev naziva "častni občan" in "prvojunijske nagrade" v Občini Trbovlje. Predloge lahko oddajo posamezniki, nevladne organizacije, društva,...