today-is-a-good-day
7.8 C
Trbovlje
četrtek, 29. februarja 2024
ZON.siZasavskoSamopomoč v Laškem

Samopomoč v Laškem

Članice skupin za samopomoč iz Trbovelj, Celja in Velenja so se zbrale ob prijetnem druženju v Zdravilišču Laško.

Druženje se je pričelo s predavanjem v Zlati dvorani zdravilišča, udeleženke so predavateljice poimenovale kar ‘zlata dekleta’, saj so postregle z vso možno strokovnostjo, prijaznostjo in dodatnimi obrazložitvami.

Kakšna sreča je zdravje, ve samo tisti, ki je zdravje izgubil.

Je moto Zdravilišča Laško. Obiskovalkam so predstavili delo ambulant in svetovalnic, predstavili različne terapije, kopeli, storitve, ki jih ponuja wellness center, masaže, negovalne tretmaje, … Posebnost pri fizioterapiji je individualen pristop, ki ga ponujajo. Gre za združenje sodobne tehnologije, celostne obravnave in vrhunskega znanja terapevtov. samopomoč

Po tradicionalni medeni malici in kavici so si članice skupin za samopomoč ogledale še prostore zdravilišča in opremo, ki jo uporabljajo. Ena od novih pridobitev je vsekakor blazina proti preleženinam. Thermana Laško se lahko pohvali s čudovitimi prostori za fizioterapijo, individualne kopeli, ayurvedsko masažo.

Po končanem ogledu so si privoščile še nekaj sprostitvenih vaj v telovadnici. Odpravile so se na pot proti domu, razen tistih nekaj, ki jih je premamilo še kopanje v bazenu (brezplačno seveda).

samopomoč

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Iz kompreshausa podjetniški inkubator, v katerem bo tudi “rudarska” kavarna

Pomladi 2026 naj bi objekt zaživel z novo podobo in novo vsebino. Večji del stavbe naj bi namenili podjetniškemu inkubatorju, da bo prostor dostopen...