-- OGLAŠEVANJE --

RTH + občina = obnova Keršičeve

RTH obljubil obnovo Keršičeve ceste in meteorne kanalizacije v okviru potrjenega programa zapiranja za leto 2016. Investicija z roko v roki z občino.

-- OGLAŠEVANJE --

»Nosilec projekta je RTH, občina ima v tem projektu le majhen delež, v letošnjem proračunu imamo v ta namen zagotovljenih 80.000 evrov. Ko bo RTH povedal, kdaj gredo v investicijo, bo občina sodelovala,« pravi trboveljska županja Jasna Gabrič.

Sanacija v poletnih mesecih

Urban Berger
Urban Berger

Po besedah Urbana Bergerja iz RTH se bo sanacija začela predvidoma v poletnih mesecih. »Datum začetka del je odvisen od tega, kako hitro bomo pridobili soglasja lastnikov, pridobivanje je v teku, in seveda od izvedbe javnega razpisa, ki ga bomo skušali izvesti skupaj z občino, v kolikor bo za to dal dovoljenje nadzorni svet RTH ter tehnični in finančni nadzor nad izvajanjem programa postopnega zapiranja za področje RTH, imenovan s strani ministrstva za infrastrukturo,« je povedal Berger.

Od Terezija rova do OŠ Tončke Čeč

V tej fazi bo obnovljen odsek od križišča na Tereziji, pri Terezija rovu, do križišča pri Osnovni šoli Tončke Čeč. Koliko bo investicija stala, na RTH še ne morejo povedati: »Odvisno od cen izbranega izvajalca, RTH pa bo participiral del za obnovo meteorne kanalizacije in del poškodovanega cestišča,« pravi Berger. Celotna investicija pa obsega rekonstrukcijo ceste, meteornega kolektorja, vodovoda, javne razsvetljave in celotnega kabelskega omrežja.

Keršičeva cesta, PISO

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Objavljamo seznam lokacij, kjer bodo jutri merili z radarji!

Maraton nadzora hitrosti bo na teh lokacijah potekal jutri, 19. aprila med 6. in 18. uro. Z vnaprejšnjim obveščanjem voznikov in objavo lokacij želijo...
-- OGLAŠEVANJE --