-- OGLAŠEVANJE --

Razdelili bodo sredstva za razvoj in promocijo

-- OGLAŠEVANJE --

Občina Hrastnik je objavila razpis, preko katerega nameravajo razdeliti prijaviteljem sredstva za prireditve in druge aktivnosti, ki pospešujejo kulturni, športni in turistični razvoj ter promocijo Občine Hrastnik za leto 2022. Pri tokratnem razpisu čas za prijavo ni omejen na mesec ali dva, pač se rok izteče 30. novembra.

Dejstva, ki štejejo

Kot izhaja iz besedila razpisa, bodo pri točkovanju pomembna merila, kot so denimo dejstvo, da je prijavljena aktivnost tradicionalna in se izvaja neprekinjeno, pripomore k ohranjanju lokalne kulturne dediščine, trajanje (poldnevna, celodnevna, večdnevna) in raven (krajevna, občinska, medobčinska), pa tudi, kolikšno bo predvideno število obiskovalcev, ali bo prijavitelj šel v partnerstvo pri organizaciji aktivnosti in kolikšen delež lastnih sredstev je zmožen zagotoviti glede na celotne stroške izvedbe aktivnosti.

POMEMBNO: V kolikor prijavitelj prijavlja več prireditev, mora za vsako posamično prireditev izpolniti ločen obrazec.

Kdo se lahko prijavi?

Možnost prijave prireditev imajo pravne osebe s sedežem v občini Hrastnik, pa tudi pravne osebe in fizične osebe z registrirano dejavnostjo v drugi občini, če dejavnosti potekajo na območju občine Hrastnik ali je aktivnost organizirana izven občine Hrastnik, pomembna za Občino Hrastnik.

Vloge bo sproti, enkrat mesečno, odpirala in obravnavala posebna komisija, ki jo s sklepom imenuje župan – ta bo na podlagi meril ocenjevala. Odpiranje vlog ne bo javno. Nato bo občinska uprava na predlog komisije sprejela odločitev o dodelitvi sredstev in izdala sklepe o izboru prejemnikov sredstev.

Podrobnosti Javnega razpisa za dodelitev sredstev za prireditve in druge aktivnosti, ki pospešujejo kulturni, športni in turistični razvoj ter promocijo Občine Hrastnik za leto 2022 so na voljo preko te povezave.

SORODNI ČLANKI:

Razpis za prireditve objavljen v Hrastniku

 

 

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Plamen športnih iger je zagorel v Hrastniku

Plazma športne igre mladih so največja športno-družabna prireditev za otroke in mladostnike v Evropi in ponuja priložnost, da se otroci in mladostniki v varnem...
-- OGLAŠEVANJE --