-0.5 C
Trbovlje
petek, 8. decembra 2023
ZON.siAktualnoRadeška občinska uprava z novim vodstvom

Radeška občinska uprava z novim vodstvom

Po odhodu Brigite Stopar iz mesta direktorice občinske uprave Radeče na čelo radeške komunale je mesto direktorice občinske uprave prevzela Marjetka Lipec.

Po dveh desetletjih izkušenj na različnih področij se je odločila, da se preizkusi tudi kot direktorica občinske uprave. Zadnjih pet let je službovala na Upravni enoti Sevnica v oddelku za okolje in prostor. Zaradi želje po spremembi, kot nam je zaupala, se je prijavila na razpis in bila izbrana.

Lipčevi je delo občinske uprave poznano, saj kot članica Socialnih demokratov že drugi mandat sedi tudi v občinskem svetu. Kot svetnica bo odstopila, saj njena nova funkcija ni združljiva z delom v občinskem svetu. Kdo jo bo nadomestil bo znano po naslednjem občinskem svetu.

Nadaljevati namerava uspešno delo svojih predhodnikov in ga še izboljšati. Izhodišče za njeno delo so dobri medosebni odnosi javnih uslužbencev, ki doprinesejo k kvalitetnemu upravljanju, je zaključila naš pogovor.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Pismo ravnateljice in profesorice: 120 so jih našteli na Okrogarjevi šoli

Začetki Osnovne šole Toneta Okrogarja segajo v leto 1903. Iz zapisov 120-letnega delovanje šole je moč razbrati, da se v teh starih prostorih srečujejo...