22.5 C
Trbovlje
četrtek, 16. septembra 2021
ZON.siAktualnoPunktovci do brezplačnih prostorov v Zagorju

Punktovci do brezplačnih prostorov v Zagorju

Punktu je občina Zagorje za eno leto brezplačno namenila prostore na Cesti Borisa Kidriča 2.

V Punktu so želeli možnosti sodela oziroma coworkinga prenesti v vse zasavske občine. Začeli so v Trbovljah, v Hrastniku imajo partnersko ekipo v Zmajevi luknji, s katerimi načrtujejo širitev sodelovanja, selitev v Zagorje pa se je začela odvijati že z začetkom tega leta, ko naj bi se selili v paviljon Expo.

Namesto v paviljon Expo v bivše prostore ZZZS

Postavitev paviljona Expo v Zagorje je predstavljala zelo dobro možnost razvoja zgodb v okviru projekta ‘Gradimo zasavski ekosistem prihodnosti’, ampak do tega, na žalost, ni prišlo. Kmalu se je pokazala možnost, da se vselimo v bivše prostore zagorske ZZZS, kar smo s pomočjo občine Zagorje tudi uspešno izvedli. Veselimo se že prvih dogodkov, druženj, projektov in predvsem sodelavcev,” pravijo v Punktu, Laboratoriju za kreativne industrije.

Že decembra začnejo graditi mrežo potencialnih sodelavcev, ki bi želeli uporabljati prostor, ki ima ambicijo postati priložnostna javna pisarna in dnevna soba v enem, pravijo v Punktu.

Novi prostori: javna pisarna in dnevna soba v enem

Punkt Trbovlje

V Punktu razvijajo partnerstva in posle z organizacijami iz Zasavja na podlagi skupinskega dela, multidisciplinarnosti, trajnosti ter skupnega namena: “5 do 10 let je potrebnih, da neka ideja postane samovzdržna, Punkt je tukaj 4 leta. Zato na novi lokaciji nadaljujemo z gradnjo in upravljanjem platforme za mreženje in poligonom za izobraževanje, izmenjevanje idej, znanj in predvsem za pospeševanje sinergičnih učinkov med posamezniki in organizacijami iz različnih disciplin in sektorjev v in izven Zasavja.”

Če letos in drugo leto ne bomo zafrknili, bo super

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Regija bogatejša za novo napravo za novorojenčke

Danes dopoldan je v Splošni bolnišnici Trbovlje potekala krajša slovesnost ob predaji najnovejše naprave za fototerapijo novorojenčkov, ki jo je v okviru projekta T-2 ♥...