10.7 C
Trbovlje
četrtek, 5. oktobra 2023
ZON.siAktualnoPridobite nove izkušnje v vlogi počitniškega animatorja!

Pridobite nove izkušnje v vlogi počitniškega animatorja!

Veselje do dela z otroki in mladimi, zanimanje za varstvo in druženje v domačem kraju? Prosti čas, preživet tudi na morju? Spoznavanje novih ljudi in pridobivanje novih izkušenj? Če je odgovor na katero koli vprašanje, pritrdilen, je branje v nadaljevanju nujno!

Društvo prijateljev mladine Trbovlje namreč medse vabi počitniške animatorje, ki bodo pripravljeni preživeti poletni čas na različne načine z mladimi trboveljske občine. Na voljo bo sodelovanje v dnevnih počitniških aktivnostih v Trbovljah vsak delovni dan med 1. julijem in 31. avgustom, pa tudi navzočnost pri letovanju v Savudriji od 1. do 11. avgusta – v tem primeru mora interesent že imeti izkušnje s počitniškimi aktivnostmi v domačem kraju.

Kaj ponujajo in kaj pričakujejo?

Na DPM Trbovlje so zapisali, da ponujajo dobre pogoje dela in prijazno okolje, brezplačno usposabljanje, mentorstvo ter strokovna in družabna srečanja, sodelujočim pa bodo tudi izdali potrdilo o sodelovanju pri počitniških animacijah. Na drugi strani si v sredi sredini želijo odgovorne posameznike, ki so pripravljeni delati v skupini, so samoiniciativni in imajo željo po uresničevanju lastnih idej.

Prijave sprejemajo preko obrazca, ki ga lahko zainteresirani izpolnite preko te povezave.

SORODNI ČLANKI:

Iščejo prostovoljce

 

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Štiri stanovanja, najcenejše 9000 evrov, najdražje 25 tisočakov

Kar štiri stanovanja v isti stavbi so naprodaj. Občina Hrastnik bo v zasebne roke prodala nepremičnine na naslova Cesta 1. maja 44 v Hrastniku.  Stanovanje...