-- OGLAŠEVANJE --

Pri Partizanu zasajenih 8 dreves

-- OGLAŠEVANJE --

Včeraj je v bližini igrišča Partizan potekala zasaditev osmih dreves, vrste Rdeči javor. V lanskem letu je KS Center na omenjenem območju odstranila drevesa, ki so bila zaradi nestrokovne zasaditve, starosti in nepravilnega vzdrževanja potrebna zamenjave, in tako kot je bilo takrat obljubljeno, v teh dneh poteka zasaditev novih dreves.

Izbor dreves je bil določen na podlagi predloga stroke. Zasajena drevesa bodo tako ozelenila in polepšala okolico stanovanjskega bloka, Trboveljščice in igrišča Partizan ter sprehajalcem nudila prijetno senco. Zasaditev omenjenih dreves je naročila in financirala Krajevna skupnost Center, iz sredstev, ki jih Občina nameni za njihovo delovanje. Krajevno skupnost vodi predsednik Blaž Klopčič. Občina Trbovlje se namreč v sodelovanju s krajevnimi skupnostmi in stroko trudi omogočiti zasaditev kar največ dreves, ki bodo še dolgo krasila mesto.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

NEVERJETNO: Projekta trboveljskih dijakov z mednarodno postajo poletela v vesolje

Na Mednarodni vesoljski postaji so astronavti uporabljali program, ki so ga napisali dijaki 2. in 3. letnika Srednje tehniške in poklicne šole Trbovlje. Dijaki...
-- OGLAŠEVANJE --