6.8 C
Trbovlje
sobota, 8. maja 2021
ZON.siAktualnoPri Partizanu zasajenih 8 dreves

Pri Partizanu zasajenih 8 dreves

Včeraj je v bližini igrišča Partizan potekala zasaditev osmih dreves, vrste Rdeči javor. V lanskem letu je KS Center na omenjenem območju odstranila drevesa, ki so bila zaradi nestrokovne zasaditve, starosti in nepravilnega vzdrževanja potrebna zamenjave, in tako kot je bilo takrat obljubljeno, v teh dneh poteka zasaditev novih dreves.

Izbor dreves je bil določen na podlagi predloga stroke. Zasajena drevesa bodo tako ozelenila in polepšala okolico stanovanjskega bloka, Trboveljščice in igrišča Partizan ter sprehajalcem nudila prijetno senco. Zasaditev omenjenih dreves je naročila in financirala Krajevna skupnost Center, iz sredstev, ki jih Občina nameni za njihovo delovanje. Krajevno skupnost vodi predsednik Blaž Klopčič. Občina Trbovlje se namreč v sodelovanju s krajevnimi skupnostmi in stroko trudi omogočiti zasaditev kar največ dreves, ki bodo še dolgo krasila mesto.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Zaprta zasavska zaradi plazu, podrto drevje, ogroženi stanovanjski objekti

Zaradi močnega deževja so danes gasilci intervenirali v vseh zasavskih občinah, in še vedno na terenu odstranjujejo posledice. Trenutno je zaradi zemeljskega plazu zaprta...