-- OGLAŠEVANJE --

Preživeli dan v Paradisu

Že kar tradicionalno člani Društva invalidov Hrastnik za zadnji kopalni dan izbirajo Terme Paradiso v Dobovi. Kopališče jim je priraslo k srcu zaradi izjemno prijetne okolice in prijaznega osebja, zato se v Dobovo vedno radi vračajo.

-- OGLAŠEVANJE --

34 članov se je pod vodstvom našega predsednika Rajka odpravilo proti meji. Železniška postaja Dobova je praktično preko ceste, ki vodi mimo kopališča in brž smo začeli planirati, kako bi se ob tako ugodni povezavi lahko tudi v lastni režiji odpravili na kopanje. Sezona kopalnih dni se v našem društvu s septembrom končuje in preko zime bomo kopalne izlete kar pogrešali.

organizirano_kopanje_september_2016__1_Po triurnem čofotanju v z minerali bogati vodi smo se lačni odpravili v restavracijo, ki je del hotela Paradiso in bili navdušeni nad odličnim kosilom. Ob prijetnem klepetu in prenekateri smešni prigodi iz preteklosti smo se glasno nasmejali. Naš Rajko se je izkazal kot odličen animator in vodja izleta. Prav vsakemu udeležencu nameni svoj čas in mu da občutek, da je del te naše sredine, kjer skrbimo en za drugega. Vsi člani društva smo mu za njegovo prizadevno delo izjemno hvaležni.

Pot nazaj je minila v sproščenem klepetu in razmišljanju, kaj nas čaka na ekskurziji v Postojno, ki jo že vsi nestrpno pričakujemo. Še prej pa se 10. septembra vidimo na Festivalu zasavske kulinarike »Funšterc«, kjer bomo sodelovali z našo ekipo.

Tilka Trbovc

organizirano_kopanje_september_2016__6_

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTOGALERIJA: Gasilci so se sami “lotili” evropskih projektov, s katerimi posodabljajo svoje prostore in opremo

Kar sami so pripravili projekt, se javili na razpis za evropska sredstva in z njimi postavili sončno elektrarno na streho ter prenovili prostore. Gasilski...
-- OGLAŠEVANJE --