20.3 C
Trbovlje
ponedeljek, 15. avgusta 2022
ZON.siAktualnoPrerivanje Trboveljčanov prekinili policisti, eno osebo pridržali

Prerivanje Trboveljčanov prekinili policisti, eno osebo pridržali

Minuli vikend so policisti na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Hrastnik

V soboto popoldan so bili obveščeni o požaru. Ugotovljeno je bilo, da se je občanki v ponvi na štedilniku vžgalo olje. Gasilci so stanovanje prezračili in odklopili elektriko. Nastala je manjša materialna škoda.

Ob 15.30 so obravnavali prometno nesrečo. Ugotovljeno je bilo, da je voznik osebnega avtomobila trčil v pravilno parkirano vozilo in s kraja nesreče odpeljal. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

V večernem času so občanu zasegli neznano suho snov (sum konoplja), ki bo poslana v analizo, ter bo glede na rezultat izveden ustrezen ukrep.

PP Trbovlje

V petek dopoldan je neznanec v Trbovljah poškodoval tablo podjetja ter s tem lastnika oškodoval za okoli 400 evrov.

V soboto zvečer so posredovali v Trbovljah, kjer je prišlo do spora in prerivanja med osebami, ki so bili vidno pod vplivom alkohola. Ob prihodu policistov se 38-letnik kljub ukazom ni umiril in ni upošteval ukazov zaradi česar je bilo zoper njega odrejeno pridržanje, izrečena pa mu je bila tudi globa.

V nedeljo v dopoldanskem času je občan v Trbovljah našel mobilni telefon znamke Honor. Lastnika pozivamo, da ga prevzame na PP Trbovlje.

PP Zagorje ob Savi

V petek so obravnavali tri prometne nesreče, ki so se pripetile na območju Zagorja ob Savi in sicer v dveh primerih z manjšo materialno škodo v enem primeru pa je šlo za prometno nesrečo v kateri se je voznik tovornega vozila zaradi objektivnega razloga prevrnil s tovornim vozilom v potok in se pri tem lahko telesno poškodoval.

Intervenirali na območju Litije zaradi spora v družini, kjer so kršitelju izdali plačilni nalog o ugotovitvah pa so obvestili tudi pristojni Center za socialno delo.

V soboto so pri kontroli prometa so kontrolirali voznika osebnega vozila, ki je vozil pod vplivom alkohola, zaradi česar mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje in prepovedana nadaljnja vožnja. Zoper kršitelja pa sledi obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

V nedeljo zvečer so bili obveščeni o domnevni glasni glasbi, ki pa je na kraju niso ugotovili.

V nadaljevanju pa so policisti obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi na območju Čemšenika. Policisti so skladno z določili  4. odstavka 111. člena ZPrCP odstopili o ugotavljanja dejstev in udeležencu izdali obvestilo.

PP Litija

V soboto dopoldan so obravnavali povoženje divjadi  na relaciji Primskovo – Gornji vrh.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Zasavci še vedno največ na Hrvaško

Prejšnji teden smo objavili anketo in vprašali naše bralce, kje so ali kje bodo letos dopustovali. Prav nič presenetljivo ni, da je več kot...
X