-- OGLAŠEVANJE --

Praznik športa bo v Zagorju!

-- OGLAŠEVANJE --

Zagorski s športom zabeležen dan se bo začel s kolesarskim vzponom na Zasavsko Sveto goro ob 9. uri zjutraj pri rondoju ob mestni ploščadi. Iz Zagorja navkreber se bodo odpravili tudi pohodniki in tekači.

Tisti, ki gredo v hribe raje peš, bodo pohod začeli ob 9.15 z mestne ploščadi. Ob 13. uri bo začetek 18. teka po zagorski dolini. Tek bodo otvorili tekači na Polšini, vsekakor pa bodo tudi tokrat male nogice pretegnili otroci. Cici tek bo potekal na 300, 500 in 1000 metrov, tekli pa bodo otroci med Gasilskim domom, Sparom in vse do Podvin (RCR).

Tek invalidov bo začrtan med Sparom in Gasilskim domom, začel se bo ob 13.20, tek na 4,3 km pa se bo začel ob 13.15 pri odcepu za Šemnik.

Pestro športno dogajanje bo tudi na mestni ploščadi, kjer bodo ob 14.45 razglasili najboljše v posameznih tekaških kategorijah, že dopoldne, med 9. in 12. uro, pa se bodo obiskovalcem v okviru Festivala športa predstavljala zagorska športna društva. Poskrbljeno bo tudi za zabavo najmlajših.

Zaradi športnih tekmovanj bo med 13. in 14. uro popolna zapora državne ceste na relaciji Polšina-Izlake-Kisovec-Zagorje ob Savi (do tržnice).

Za zdrav duh v zdravem telesu skupaj z organizatorji Praznika športa v Zagorju ob Savi: Občino Zagorje ob Savi, Kolesarskim klubom Zagorska dolina, Športno zvezo Zagorje, Zavodom za šport Zagorje in Športnim društvom Izlake.

 

Prispevek je oglasno sporočilo.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Mladi zagorski nogometaši odlični 5. med 40 ekipami

Med 40 ekipami na turnirju Dragan Mance CUP so mladi zagorski nogometaši dosegli vrhunsko 5. mesto. "Udeležba na takšnem dogodku je za naše mlade nogometaše...
-- OGLAŠEVANJE --