24 C
Trbovlje
torek, 28. septembra 2021
ZON.siAktualnoPOZOR: Z izgovorom za delo na elektroinštalacijah premetal stanovanje

POZOR: Z izgovorom za delo na elektroinštalacijah premetal stanovanje

Policisti na območju Zasavja tekom vikenda poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Hrastnik

Petek, 4. 6. 2021 – Nedelja, 6.6.2021
– v petek dopoldne so policisti sprejeli prijavo, da je neznani moški dne 2. 6. 2021 okrog 09.00 ure prišel na dvorišče k oškodovanki z izgovorom, da bo opravljal dela na elektro inštalacijah. V tem času ko si je z oškodovanko ogledoval zunaj lokacijo, pa je drugi moški vstopil v odklenjeno stanovanje in premetal notranjost, vendar ni ničesar odtujil.
– policisti so osebi zasegli snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Snov je bila poslana v analizo.
– policisti so bili obveščeni o prometni nesreči s pobegom, kjer je neznani voznik trčil v parkirano vozilo, ter s kraja odpeljal. Na vozilu je nastalo za okoli 1.000 evrov materialne škode. Policisti še zbirajo obvestila.
– trikrat so bili obveščeni o glasni glasbi, v dveh primerih so izdali plačilni nalog v enem primeru pa še poteka prekrškovni postopek.
– obveščeni so bili o pretepu med dvema znancema, v katerem je eden bil lažje poškodovan. Policisti še zbirajo obvestila.

PP Trbovlje

Petek, 4. 6. 2021 – Nedelja, 6.6.2021
– policisti so moškemu zasegli snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Snov je bila poslana v analizo.
– obveščeni so bili o treh kršitvah javnega reda in miru z glasno glasbo. V enem primeru je bil izdan plačilni nalog, v dveh primerih kršitev ni bila ugotovljena.
– osebi, ki je vozila brez veljavnega vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola so zasegli vozilo. Podan bo obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

PP Zagorje ob Savi

Petek, 4. 6. 2021 – Nedelja, 6.6.2021
– kaznivo dejanje poškodovanje tuje stvari, pri katerem je neznani storilec poškodoval lak na vozilu. Policisti bodo z dopisom obvestili pristojno tožilstvo.
– najden denar na bankomatu v Kisovcu, katerega so policisti z zapisnikom o najdenih predmetih zasegli. Lastnika gotovine pozivamo, da se zglasi na PP Zagorje ob Savi in z ustreznimi dokazili denar tudi prevzame.
– požar kozolca na območju Litije. Policisti so opravili ogled kraja, zaradi suma storitve kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti.
– prometni dogodek pri katerem je med košnjo trave ob vozišču v vozilo priletel kamen. Policisti so zadevo zabeležili v obliki uradnega zaznamka.
– kaznivo dejanje zatajitve mobilnega telefona v prostorih trgovskega centra v Zagorju. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih zoper osumljenca kaznivega dejanja podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.
– kaznivo dejanje unovčevanje ponarejenega bankovca. Ponarejeni bankovec je bil zasežen, po opravljeni ekspertizi sledi kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.
– kaznivo dejanje poškodovanje tuje stvari na območju Zagorja ob Savi, v katerem je neznani storilec poškodoval in uničil vrtni rastlinjak in posajene vrtnine. Policisti bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

PP Litija

Petek, 4. 6. 2021 – Nedelja, 6.6.2021
– na območju Litije so obravnavali vlom v vikend, od koder je neznani storilec odtujil gospodinjski mešalec in nož, lastnik pa je bil oškodovan za okoli 150 evrov.
– policisti osebi zasegli snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Snov je bila poslana v analizo.
– obveščeni so bili o kršitvi javnega reda in miru na javnem kraju. Izrečeno je bilo opozorilo.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Janez Janša na “raufnk” ja, pred medije ne

Po tem, ko se je predsednik vlade Janez Janša v sklopu vladnega obiska že včeraj mudil v Zasavju in splezal na najvišjo zasavsko atrakcijo...