-- OGLAŠEVANJE --

Ponoči na parkirišču ukradli srebrnega Polota

-- OGLAŠEVANJE --

Minuli vikend so policisti na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Hrastnik

Sum kaznivega dejanja tatvine osebnega vozila znamke VW polo, srebrne barve so policisti obravnavali v Hrastniku.

Pri kontroli prometa so ustavili voznika, pri katerem je pri enem preizkus alkoholizirnosti pokazal  0,76 mg/l alkohola v litru izdihanega zraka, pri drugem pa 0,58 mg/l alkohola v litru izdihanega zraka. Zoper voznika vodijo postopka o prekršku.

Prometno nesrečo na parkirišču so obravnavali v soboto. Neznani voznik je trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal ne da bi nudil svoje podatke. Policisti o tem še zbirajo obvestila.

Nesreča se je pripetila na parkirišču tudi v nedeljo, kjer je neznani voznik trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal ne da bi nudil svoje podatke. Policisti o tem še zbirajo obvestila.

Nekaj pred 18. uro v nedeljo so hrastniški policisti prejeli obvestilo občana o nezanesljivi vožnji voznice manjšega sivega vozila na območju Hrastnika. Policisti so voznico izsledili in ustavili ter opravili postopek, kjer je bilo ugotovljeno, da je vozila pod vplivom alkohola (0.87 mg/l alkohola v litru izdihanega zraka). V nadaljevanju ji je bil odrejen strokovni pregled. Zoper voznico vodijo postopek o prekršku.

Na območju Trbovelj so v ponedeljek policisti iz Hrastnika obravnavali prometno nesrečo. . Povzročitelj je zaradi vožnje po levem smernem vozišču trčil v dve pravilno vozeči vozili in ju poškodoval. Ugotovljeno je bilo, da kršitelj vozi brez veljavnega vozniškega dovoljenja.  V prometni nesreči je bila ena oseba lahko telesno poškodovana.

 

PP Trbovlje

V petek je v eni izmed stanovanjskih hiš v Trbovljah prišlo do požara, pri čemer je nastala materialna škoda za približno 100 evrov. Poleg stanujočih, so požar pogasili gasilci PGD Trbovlje mesto. Policisti bodo po zbranih obvestilih obvestili pristojno okrožno državno tožilstvo.

Na mestni ulici Sallaumines v Trbovljah je prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena  voznika osebnih vozil. Zoper povzročitelja vodijo postopek o prekršku.

Obravnavali so tudi prometno nesrečo z materialno škodo, v kateri je povzročitelj po nepravilnem premiku in trčenju v vozilo, kraj zapustil ne da bi o tem obvestil oškodovanca.  Policisti o tem še zbirajo obvestila.

V soboto so na ulici Mestni trg v Trbovljah obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, v kateri je povzročitelj po nepravilnem premiku trčil v vozilo ter kraj zapustil ne da bi o tem obvestil oškodovanca.  Policisti o tem še zbirajo obvestila.

Prav tako v soboto so trboveljski policisti obravnavali sum kaznivega dejanja tatvine denarja iz stanovanja v Trbovljah. O tem še zbirajo obvestila.

Pri kontroli cestnega prometa v Trbovljah, so možje v modrem ustavili voznika osebnega avtomobila, za katerega je bilo z elektronskim alkotestom ugotovljeno, da je imel med vožnjo 0,85 mg/l alkohola v litru izdihanega zraka. Vozniško dovoljenje mu je bilo začasno odvzeto, zoper njega pa bo podan obdolžilni predlog.

V nedeljo so pri kontroli cestnega prometa v Trbovljah ustavili voznika osebnega avtomobila, za katerega je alkotest pokazal, da je imel 0,77 mg/l alkohola v izdihane zraku. Vozniško dovoljenje mu je bilo začasno odvzeto, zoper njega pa bo podan obdolžilni predlog.

 

PP Litija

 

V petek so v Litiji obravnavali sum kaznivega dejanja zlorabe bančne kartice. Neznanec je z odtujeno kartico opravil več dvigov. Sledi zbiranje obvestil.

Policisti so zabeležili povoženje divjadi v  Selšku in ob izpolnjenih pogojev izdali obvestilo o odstopu od ogleda.

Kršitev javnega reda in miru na javnem kraju so med vikendom še zabeležili litijski policisti, kjer zoper kršitelja vodijo postopek o prekršku.

V nedeljo so v Litiji obravnavali kršitev v zasebnem prostoru, še zbirajo obvestila in vodijo postopek o prekršku.

V Moravčah pri Gabrovki so v nedeljo obravnavali kršitev v zasebnem prostoru, kjer vodijo postopek o prekršku.

 

PP Zagorje ob Savi

 

V večernem času v petek so bili policisti obveščeni o prometni nesreči, v kateri se je ena oseba lažje telesno poškodovala. Policisti so nato ugotovili, da je povzročitelj prometne nesreče vozil osebni avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zaradi česar mu je bilo vozilo zaseženo kot tudi, da je imel 0.09 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Zoper voznika sledi obdolžilni predlog na sodišče.

V soboto so bili obveščeni o tatvini, ki se je zgodila v dopoldanskem času. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec v dopoldanskem času vstopil v odklenjeno hišo in iz denarnice, ki bila na kuhinjskem pultu odtujil denar. Policisti še zbirajo obvestila o storilcu.

Prometno nesrečo z materialno škodo so obravnavali v nedeljo dopoldan. Na območju železniške postaje Litija se je pripetila prometna nesreča na parkirišču s pobegom povzročitelja. Policisti še zbirajo obvestila o pobeglem vozniku.

V večernem času so bili obveščeni o prometni nesreči z udeležbo divjadi. Vozniku je bilo izdano obvestilo o odstopu.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Nova direktorica zagorske knjižnice se bo osredotočila na ranljive skupine

Svet knjižnice je na svoji aprilski seji za novo direktorico knjižnice izbral kandidatko Tadejo Casagrande. S programom dela in načrtom razvoja zavoda za novo...
-- OGLAŠEVANJE --