-- OGLAŠEVANJE --

Poglej to! Greš na potovanje, delaš z mladimi in vse imaš plačano

-- OGLAŠEVANJE --

Trboveljski Zavod Aspira vabi mlade kandidate, da se udeležijo treninga na Poljskem v letošnjem poletju. V okviru projekta so kriti stroški nastanitve, prehrane in potni stroški. 

Odlična priložnost se ponuja dvema, ki bosta sodelovala v projektu na kmetiji na severu Poljske, po prihodu domov pa pomagala Aspiri pri izpeljavi lokalne aktivnosti.

Trening izhaja iz Diltsove piramide (okolje, vedenje, veščine/sposobnosti, prepričanja, vrednote, identiteta, poslanstvo/cilj), ki pravi, da je vsako situacijo mogoče obravnavati, analizirati in reševati na različnih ravneh in da ni dovolj, če se osredotočimo le na eno od njih. Udeleženci se bodo naučili konkretnih, oprijemljivih, a tudi različnih orodij za delo na vsaki ravni, pri čemer bodo poleg metod, ki temeljijo na pogovoru, raziskovali tudi metode, ki vključujejo umetnost, povezavo z naravo ali fizično gibanje.

Vse tiste, ki zanima, se lahko prijavijo na rada@aspira.si, zraven pa pošlje svoje podatke in razlog, zakaj bi želel odpotovati in sodelovati v projektu. Prijave so možne do konca tega meseca.

Dobrodošli starši, učitelji, direktorji, pa tudi vsi tisti, ki želijo v lokalnem okolju nekaj več!

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

NEVERJETNO: Projekta trboveljskih dijakov z mednarodno postajo poletela v vesolje

Na Mednarodni vesoljski postaji so astronavti uporabljali program, ki so ga napisali dijaki 2. in 3. letnika Srednje tehniške in poklicne šole Trbovlje. Dijaki...
-- OGLAŠEVANJE --