-- OGLAŠEVANJE --

Po dveh korona letih Tedni vseživljenjskega učenja znova v maju

-- OGLAŠEVANJE --

Zasavska ljudska univerza namerava tudi v letu 2022 prevzeti vlogo regionalnega koordinatorja sodelujočih ob Tednih vseživljenjskega učenja (TVU), ki bodo letos ponovno potekali v maju in sicer od 9. maja do 12. junija 2022. 

Načrtujejo tudi Parado učenja (PU) (sreda, 25. maj 2022), ki predstavlja vsebinsko obogatitev TVU-ja. Gre za vseslovenski enodnevni festivalski dogodek pod okriljem Andragoškega centra Slovenije, ki bo potekal že dvanajstič v izbranih slovenskih krajih.

Zainteresirane organizacije, zavode, društva vabijo, da v Tednih vseživljenjskega učenja sodelujejo s svojimi  dogodki. Ti so lahko namenjeni zaključenim skupinam ali pa so odprti za vse občane. Prijave so možne do 21. 2. 2022 prek ELEKTRONSKE PRIJAVNICE.

Dodatne informacije dobite pri vodji festivala:  Mateji Pistotnik na tel. št. 03 56 55 123,  031 617 171 ali na obiščete povezavo: https://www.zlu.si/novice/vabilo-k–sodelovanju—–tedni-vsezivljenjskega-ucenja-in-parada-ucenja-2022-495.html, kjer so že navedene osrednje teme festivala.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Plamen športnih iger je zagorel v Hrastniku

Plazma športne igre mladih so največja športno-družabna prireditev za otroke in mladostnike v Evropi in ponuja priložnost, da se otroci in mladostniki v varnem...
-- OGLAŠEVANJE --