0.5 C
Trbovlje
četrtek, 20. januarja 2022
ZON.siŠportPlešejo s srcem, ne koraki

Plešejo s srcem, ne koraki

Od 20. do 23. septembra 2018 je v Ustiju nad Labem na Češkem potekal IDO Svetovni pokal za disco dance. Udeležila se ga je tudi slovenska reprezentanca, katero so sestavljali tudi plesalke in plesalci Plesnega kluba Kattan. Vsako leto se tega tekmovanja udeleži preko 2000 najboljših plesalcev iz posameznih držav.
Plesni klub Kattan se je na Češko odpravil s kar 28 plesalci. Preiskusili so se v različnih kategorijah in disciplinah.

Ogromen korak naprej za plesalce se zrcali v rezultatih

V kraljevi disciplini disco dance formacije člani je formacija Kratos s 24 plesalci priplesala na najvišjo stopničko in s tem osvojila naslov zmagovalcev Svetovnega pokala. Finale si je priplesal tudi disco dance mladinski par Anja Leskovar in Anja Tori v katerem je zasedel odlično 7. mesto. Disco dance mala skupina mladink Power, ki jo sestavljajo Anja Leskovar, Anja Tori, Isabella Podbregar, Neja Turnšek, Tia Brance, Vita Peserl, Taja Čerčnik, pa se je v hudi konkurenci prebila do polfinala in osvojila suvereno 8. mesto. Kattanova najboljša mladinska solistka Anja Leskovar je od 72 plesalk z odličnim nastopom v polfinalu osvojila 9. mesto. V polfinalu so imeli tudi moškega članskega predstavnika Maks-Denisa Hriberšek, ki je v disco dance solo kategoriji zasedel 10. mesto. V najstarejši kategoriji sta se v parih predstavili tudi Nika Leskovar in Tajda Velikonja. S prepričljivim nastopom sta zasedli končno 10. mesto v polfinalu.

Ponos plesnega kluba

Na vse plesalce je Plesni klub Kattan izjemno ponosen, predvsem na napredek, ki so ga pokazali v enem let. Plesni klub, ki je komaj dobro začel sezono, je tako še dodatno motiviran, da bo prihodnja sezona še boljša in upa, da dobi še več podpornikov in plesnih prijateljev.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Bo 127 Trboveljčanov namesto neprofitne plačevalo tržno najemnino?

Najemniki Spektrovih stanovanj so se znašli v negotovosti: so še naprej upravičeni do subvencije neprofitne najemnine ali jim bo pripadala zgolj subvencija tržne najemnine?...
X