-- OGLAŠEVANJE --

Peter Grašo, Nina Pušlar, Hamo …in tudi domači bendi bodo zabavali publiko na Noč pred nočjo in Zagorski noči

-- OGLAŠEVANJE --

Zagorska gospodinjstva bodo v teh dneh v nabiralnike prejela brezplačno zloženko s programom prireditev ob letošnjem občinskem prazniku. Kaj vse bo na vrsti, pa objavljamo tudi na našem portalu. 

Številni organizatorji so pripravili več kot 70 prireditev za vse okuse, prve prireditve pa se bodo začele že prihodnji teden.

Osrednja slovesnost ob avgustovskem prazniku Občine Zagorje ob Savi bo letos v četrtek, 3. avgusta, na njej bodo podelili najvišja občinska priznanja. Naziv častnega občana bo letos dobil slikar Nikolaj Beer, podelili pa bomo še štiri zlate plakete. Letošnji dobitniki so: Marjeta Hribar, Nogometni klub Zagorje, Jernej Kovačič in Sandi Grčar.

Že nekaj časa so znani tudi izvajalci na največjih dogodkih – Noči pred nočjo in na Zagorski noči. Pri slednji je sicer prišlo do spremembe – kljub dogovoru, da v soboto, 5. avgusta, v Zagorju nastopi Crvena jabuka, je skupina svoj nastop odpovedala. Namesto nje bo tako koncertiral Jan Plestenjak, isti večer pa bodo zbrane na osrednjem prizorišču zabavali še Uroš Ržišnik z bandom, Hard Division in Nina Pušlar. Na prizorišču pri tržnici bodo za zabavo skrbeli člani ansamblov Za ka pa ne in Calypso.

Na Noči pred nočjo, 4. avgusta, pa bodo obiskovalce zabavali: domača skupina Revolve, Big band Zagorje z Matevžem Šaleharjem – Hamom in Petar Grašo.

Podrobnejši program prireditev si lahko ogledate tudi TUKAJ

 

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Pirotehniki civilne zaščite uničili tri ubojna sredstva

PP Hrastnik Policisti so obravnavali prometno nesrečo s pobegom na parkirišču, kjer je neznani voznik z neznanim vozilom trčil v parkiran osebni avtomobil in s...
-- OGLAŠEVANJE --