4.2 C
Trbovlje
petek, 1. decembra 2023
ZON.si1+1=2Otroci so dobili svoj raj sredi Zasavja

Otroci so dobili svoj raj sredi Zasavja

Odločila se je, da bo otrokom ponudila nekaj več. Da bo praznovanje otroškega rojstnega dne nekaj več kot le varstvo in bežna animacija.

Pomembno je, da je slavljenec izpostavljen in da se dogodek otrokom vtisne v spomin, je prepričana Sabina Halilovič, ki je pred kratkim ob trboveljskem mestnem parku odprla čisto pravo Otroško hišo zabave.

»Otrokom ponudim doživetje, ne zgolj varstvo ali preprosto animacijo.«

Otroška hiša zabave se nahaja tik ob Mestnem parku Trbovlje.
Otroška hiša zabave se nahaja tik ob Mestnem parku Trbovlje.

Sabina je s svojim otrokom obredla marsikatero zabavo, in ker je nekaj pogrešala, se je odločila, da zadeve spremeni na boljše. »Otrokovo praznovanje mora biti nekaj posebnega,« pravi Sabina, ki za vsako zabavo pripravi drugačen scenarij in sestavi tudi vabila, ki jih slavljenec ali slavljenka podeli med prijatelje.

otroska hisa zabave2
Poskrbljeno tudi za lačne in žejne.

Deklice se rade oblečejo v princeske in si ustvarijo pravo kraljestvo. Fantje so bolj pustolovski, radi iščejo zaklade in se pretvarjajo, da so super junaki. Tematskim zabavam ne manjkajo niti karaoke, ki si jih pogosto zaželijo malce starejši otroci.

V Otroški hiši zabave poskrbijo tudi za prazne želodčke, saj jim gostiteljica pripravi prigrizke in pijačo. Obenem pa je cena konkurenčna, pravi Sabina, ki za dve uri zabave računa 10 evrov na otroka. Med tednom za 10 otrok ponudi ceno 70 evrov, ob petkih se en otrok zabava brezplačno.

Otrokom vse od prvega leta dalje nudi doživetje in ne le dolgočasno tekanje sem ter tja. Prostor ob trboveljski obrtni zbornici je preuredila in pripravila raj za otroke. Tisoč in ena igrača v Otroški hiši zabave šteje kot pripomoček, saj Sabina nudi tudi varstvo za otroke. Na otroke pazi dopoldan, popoldan pa prireja ustvarjalne urice, kjer lahko, medtem ko skočite po opravkih, za dve uri otroka pustite pri njej v varstvu – kjer se bo igral, ustvarjal – odšteli pa boste 8 evrov.

Otroško hišo zabave najdete tudi na Facebooku.
Otroško hišo zabave najdete tudi na Facebooku.

Enemu izmed naših bralcev bomo podarili BREZPLAČNO praznovanje rojstnega dne za 10 otrok. Vse kar morate storiti je, da na naslov nagradna@zon.si pošljete mail s svojimi podatki (ime, priimek in naslov ter ime in starost otroka) v zadevo pa vpišite Otroška hiša zabave.

Za vsa vprašanja in povpraševanja je na voljo Sabina na otroskahisazabave@gmail.com ali na 051 647 361. Več najdete tudi na Facebook strani: Otroška hiša zabave.

Prispevek je oglasno besedilo.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

ZAPORE jutri, zaradi vremenskih razmer, ne bo

Med Zagorjem in Litijo, na cesti za Savo so ponovno aktualne zapore vsako soboto vsaj do konca leta.  A, ker jutri kaže slabo vreme, natančneje...