-- OGLAŠEVANJE --

Odprto pripravniško mesto na zagorski upravni enoti – prijave do jutri!

-- OGLAŠEVANJE --

Na Upravni enoti Zagorje ob Savi iščejo finančnika pripravnika v oddelku za občo upravo in skupne službe. Izbrani kandidat se bo v osmih mesecih usposabljal za samostojno izvajanje finančno računovodskih nalog v skupni finančni službi. Časa za prijavo imajo zainteresirani le še do jutri.

Delovne izkušnje za mesto pripravnika niso zahtevane, pričakujejo pa, da se bodo na razpis prijavili kandidati z visokošolsko izobrazbo 1. stopnje oziroma z visokošolsko strokovno izobrazbo. Za pripravnika se šteje tudi oseba, ki sklene delovno razmerje in se usposablja za opravljanje dela, če je bila predhodno že zaposlena in še ni končala pripravniške dobe oziroma si ni pridobila dovolj ustreznih delovnih izkušenj za zasedbo delovnega mesta, ustreznega njeni izobrazbi. 

Kandidati lahko pošljejo prijavo v pisni obliki v zaprti ovojnici z označbo »Prijava za delovno mesto finančnik VII/1 – pripravnik (DM šifra 61), št. 110-29/2022-6257« na naslov Upravne enote Zagorje ob Savi ali po elektronski pošti na naslov ue.zagorje@gov.si, pri čemer veljavnost prijave ni pogojena z elektronskim podpisom, še dodajajo v kadrovski službi zagorske upravne enote. 

SORODNI ČLANKI:

Na trboveljski občini iščejo pripravnika – rok za prijavo danes!

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Plamen športnih iger je zagorel v Hrastniku

Plazma športne igre mladih so največja športno-družabna prireditev za otroke in mladostnike v Evropi in ponuja priložnost, da se otroci in mladostniki v varnem...
-- OGLAŠEVANJE --