-- OGLAŠEVANJE --

Odprtje nove moderne ambulante v ZD Trbovlje

-- OGLAŠEVANJE --

Zdravstveni dom Trbovlje se lahko od srede naprej pohvali z novo, sodobno dermatološko in otorinolaringološko ambulanto. Celotna prenova je stala okoli 110.000 evrov.

Prenovljena ambulanta se nahaja v 1. nadstropju Zdravstvenega doma in je opremljena po najsodobnejših standardih. Ob vstopu v ambulanto v oči pade večnamenska aparatura, ki je ključna za opravljanje najrazličnejših meritev pri pacientih, ob njej pa stoji nov otološki pregledovalni stol. Na otvoritvi novih prostorov omenjenih ambulant je direktor ZD Trbovlje, Denis Tomše pojasnil, da so se ob selitvi sprostili prostori, ki bodo v prihodnjem letu na voljo za razvojno ambulanto.

V eni ambulanti združena otorinolaringologinja in dermatolog

Anja Župan

Novih prostorov je bila izjemno vesela otorinolaringologinja Anja Župan, ki si bo prostore delila z dermatologom Bojanom Popovičem. “Pri odraslih obravnavamo naglušnosti. Pri otrocih najpogosteje težave z dihanjem skozi nos, vnetje ušes in operativno odstranitev mandljev. Številke pacientov v Zasavju ne odstopajo od slovenskega povprečja,” poroča Županova o najpogostejših obravnavah v trboveljski ambulanti, ki pa je tudi edina tovrstna ambulanta v celotnem Zasavju.

TAKO bo videti prizidek, v katerem bodo trije programi ZD Trbovlje

 

 

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Plamen športnih iger je zagorel v Hrastniku

Plazma športne igre mladih so največja športno-družabna prireditev za otroke in mladostnike v Evropi in ponuja priložnost, da se otroci in mladostniki v varnem...
-- OGLAŠEVANJE --