5.4 C
Trbovlje
sobota, 23. oktobra 2021
ZON.siAktualnoNove sodelavce iščejo tudi v policiji

Nove sodelavce iščejo tudi v policiji

Policija znova razpisuje delovna mesta na višješolskem študijskem programu Policist. Prijave so možne vse do 3. marca 2017.

Z izbranimi kandidati bo sklenjena pogodba o zaposlitvi za določen čas v Generalni policijski upravi, Policijski akademiji vse do 1. oktobra, ko se šolanje konča. Po uspešnem končanju šolanja, se predvideva zaposlitev kandidatov za nedoločen čas, še sporočajo s policije.

Premalo policistov v Zasavju

Na vseh treh zasavskih policijskih postajah bi potrebovali dodaten kader. Kot tudi v celotni ljubljanski policijski upravi, pravi Nataša Pučko iz PU Ljubljana, saj je ta, glede na sistemizirana delovna mesta zasedena le v 80 odstotkih.

Zasavske policijske postaje torej ne izstopajo po primanjkljaju delavcev, nam je pa Pučkova potrdila, da postaje res potrebujejo dodaten kader.

Prva kadrovska okrepitev se pričakuje z zaključkom študija 1. generacije študentov policijskega višješolskega programa. Kam bodo nove policiste poslali na delo in koliko jih bo, pa je odvisno od števila uspešno zaključenih obveznosti posameznega študenta, je še edino kar izvemo o okrepitvi zasavskih policijskih enot iz Policijske uprave Ljubljana.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Cel mesec popolnih občasnih ZAPOR na cesti Zagorje – Litija

Zaradi sečnje dreves bodo na cesti Litija - Zagorje, natančneje na območju Litija - Spodnji Log popolne kratkotrajne zapore do 30 minut. Zapore so...