-- OGLAŠEVANJE --

Nov direktor komunale že prihodnji teden

-- OGLAŠEVANJE --

Zaključil se je razpis za direktorja trboveljske komunale. Nadzorni svet bo novega direktorja izbiral prihodnji teden.

Neuradno naj bi se za direktorsko mesto potegovali štirje kandidati, a predsednik nadzornega sveta Iztok Hribovšek pravi, da podatkov o številu prijavljenih še nima, kakšna vloga pa lahko še prispe po pošti: “Odpiranje vlog bo 25. septembra, o novem direktorju pa bomo nadzorniki odločali 29. septembra.”

Žnidaršič še za en mandat

Milan Žnidaršič

Kandidaturo nam je potrdil sedanji direktor Komunale Trbovlje Milan Žnidaršič. 

V svojem programu poleg kontinuitete, torej opravljanja osnovnega poslanstva komunale, izpostavlja izkoriščanje tržnih niš, torej dodatne tržne dejavnosti, kot so proizvodnja električne energije in gradbena dejavnost. “S tržno dejavnostjo lahko razbremenimo stroške na javnih gospodarskih službah in znižamo cene vode, kanalizacije, čistilne naprave. Poleg tega se število prebivalcev Trbovelj zmanjšuje, infrastruktura pa ostaja enaka. Tako kot smo z izgradnjo nadomestnega vročevoda znižali cene in izgube na starem, ki je bil predimenzioniran, mora poskrbeti tudi za ekonomičnost druge infrastrukture.”

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTO: Zgodilo se je točno to, kar so si želeli – obiskovalci so bili zelo presenečeni!

Gibalne predstave, plesni in pevski nastopi, koncerti, ulični performansi, delavnice, kulinarika in odlično predpoletno vzdušje so zaznamovali vse štiri dni hrastniških Rdečih revirjev. Mojca Ulaga,...
-- OGLAŠEVANJE --