-- OGLAŠEVANJE --

Natakarica v trboveljskem lokalu prijavila tri moške

-- OGLAŠEVANJE --

V minulem vikendu so policisti na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Trbovlje

V petek prijavo kaznivega dejanja tatvine denarnice z dokumenti in nekaj denarja iz avtomobila na območju Trbovelj. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

Prijavo kaznivega dejanja zatajitve, kjer je prijaviteljica opravila dvig denarja in ga pozabila na bankomatu. Policisti o dogodku še zbirajo obvestila.

Prijavo kršitve javnega reda in miru in sicer so se v gostinskem lokalu do zaposlene nedostojno vedli trije moški, zatem pa kraj zapustili. Policisti o dogodku še zbirajo obvestila.

V soboto prijavo kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari oziroma vrat skladišča. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

Prijavo kršitve javnega reda in miru s glasno glasbo, kjer so kršiteljici izrekli opozorilo.

PP Hrastnik

V petek prometno nesrečo, kjer je voznik trčil v psa, ki je s kraja pobegnil. Policisti o dogodku še zbirajo informacije.

Prijavo kaznivega dejanja tatvine denarnice na območju Celja, zadeva pa je bila odstopljena pristojni enoti.

Prijavo kaznivega dejanja tatvine drv izpred poslovnih prostorov. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

V nedeljo kršitev javnega reda in miru, kjer zoper kršitelja vodijo postopek o prekršku.

PP Zagorje ob Savi

V petek prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom na parkirišču v Kisovcu. Policisti zbirajo potrebna obvestila za izsleditev neznanega vozila in voznika.

V nedeljo so bili obveščeni o dogodku, kjer je na Trojanah prišlo do požara na vozilu, po prvih podatkih zaradi napake na motorju. Dogodek so ustrezno zaznamovali.

PP Litija

V petek prijavo dogodka, kjer je prišlo do ugriza psa na območju Bežigrada in bo zadeva odstopljena pristojni enoti.

Prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom na parkirišču v Litiji. Z zbiranjem obvestil so ugotovili povzročiteljico prometne nesreče, zoper katero vodijo postopek o prekršku.

Na relaciji Javorje pri Gabrovki – Litija se je zgodila prometna nesreča, v kateri je bil samoudeležen voznik osebnega vozila, ki je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal s ceste. V postopku je preizkus alkoholiziranosti pri njem pokazal 0.66 mg/l alkohola v litru izdihanega zraka. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

V soboto prijavo kaznivega dejanja Lahke telesne poškodbe. Sledi zbiranje obvestil in ustrezen ukrep.

Prijavo kaznivega dejanja uporabe ponarejenega negotovinskega plačilnega sredstva. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Povoženje divjadi, kjer je na vozilu nastala materialna škoda.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Vsaka druga ženska si po 50. letu starosti zlomi kost

Osteoporoza je del naravnega procesa staranja, pri katerem se zmanjšuje kostna gostota. V ZD Trbovlje opozarjajo, da se ta prične tiho in postopno ter...
-- OGLAŠEVANJE --