-- OGLAŠEVANJE --

Namesto štirih le trije poslanci v Zasavju

-- OGLAŠEVANJE --

Državna volilna komisija še izbira in šteje zadnje glasovnice, tudi tiste iz tujine. In, ker včasih odloča le nekaj glasov, se je zasavska bera poslancev zmanjšala.

Tako je brez sedež v parlamentu ostal Primož Siter iz Levice, ki ga je za las prehitel kolega iz Brežic. Sicer pa so v stranki z rezultatov zelo zadovoljni, je povedal Siter. “Verjamem, da bo devet na novo izvoljenih mest v parlament zagotovo prineslo spremembe v slovenski politični prostor.” Zasavci so Levici namenili velik del glasov, kar trboveljskega aktivista veseli, je pa zelo razočaran nad volilno udeležbo.

V državnem zboru bo po dveh mandatih, nastopil še tretjega Dolan Ivan Hršak, ki bo tokrat sedel brez prvaka stranke. Obljubil je, da bo deloval povezovalno in skušal uresničevati program Desusa. Hršak je razočaran nas rezultatom stranke, tega ni pričakoval, pojasni. Ali bodo v poziciji ali koaliciji, pa bo odvisno, kje bodo lahko uresničili več svojih programskih točk.

Z rezultatom pa je zelo zadovoljen Soniboj Knežak, ki je v Hrastniku kandidiral na listi Socialnih demokratov. Ko bo vstopil v mandat, se bo trudil za dobrobit Zasavja, še posebej Hrastnika, je obljubil za naš portal.

Ponosen na rezultat stranke Liste Marjana Šarca je vsekakor Rudi Medved: “Tudi v mojem volilnem okraju, Zagorju ob Savi je stranka dosegla velik uspeh, saj je zmagala, torej je večina ljudi, ki so prišli na volišča, v njej prepoznala potencial za neko drugačno, bolj praktično politiko.” Sam bo deloval v okviru poslanske skupine, še doda, ki je zrasla iz lokalnega okolja in pozna realne probleme vsakdanjega življenja.

 

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Napihal čez 1 mg/l in kar na licu mesta ostal brez izpita

Policisti so minuli vikend na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še: PP Hrastnik V petek je bila občanu zasežena zelena rjava posušena rastlina (sum konoplja)...
-- OGLAŠEVANJE --