-- OGLAŠEVANJE --

Največ, 142.000 evrov, namenili za šport

-- OGLAŠEVANJE --

Občina Trbovlje bo v letošnjem letu razdelila dobrih 256.000 evrov z javnimi razpisi in pozivi na področju družbenih dejavnosti.

Odprti pozivi za kulturo, šport, invalide, veterane …

142.000 evrov je na voljo na razpisu za sofinanciranje športnih programov, 17.784 evrov bo občina namenila za invalidske in humanitarne organizacije, za javni poziv Droga pa 3.870 evrov. Za veteranske organizacije in društva namenjajo 6.600 evrov, še 31.500 evrov pa bo občina razdelila z razpisom za sofinanciranje programov, ki so predmet splošne porabe proračuna občine. Vloge sprejemajo do 22. januarja.

Odprta sta tudi javni razpis za sofinanciranje programov ljubiteljske kulturne dejavnosti, na voljo je 30.600 evrov, ter javni poziv za Javni sklad RS za kulturne dejavnosti – izpostava Trbovlje (JSKD), Zvezo kulturnih društev Trbovlje ter društva posebnega pomena, občina jim namenja 24.300 evrov. Vloge sprejemajo do 5. februarja.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Mladi zagorski nogometaši odlični 5. med 40 ekipami

Med 40 ekipami na turnirju Dragan Mance CUP so mladi zagorski nogometaši dosegli vrhunsko 5. mesto. "Udeležba na takšnem dogodku je za naše mlade nogometaše...
-- OGLAŠEVANJE --