-- OGLAŠEVANJE --

Na Vodenski se prodaja še eno zemljišče

-- OGLAŠEVANJE --

Po izklicni ceni 110.000 evrov je naprodaj 12.547 kvadratnih metrov veliko stavbno zemljišče na Vodenski cesti v Trbovljah. Javna dražba z višanjem izklicne cene bo 5. aprila.

Gre za zemljišče velenjskega podjetja Toming-Consulting svetovanje – v stečaju, ki ga prodaja stečajni upravitelj Gregor Bele.

Na zemljišču objekti, za katere lastništvo ni povsem jasno

Na zemljiščih stojijo objekti, kot so montažne garaže in podobno, za katere ni povsem jasno stanje lastništva. Obstaja verjetnost, da so nekdanji uporabniki zemljišč zgradili objekte ob soglasju tedanjega lastnika, na podlagi česar obstaja verjetnost, da so na objektu in funkcionalnem zemljišču na podlagi zakona pridobili stavbno pravico za čas, dokler bo objekt stal.

Glede na navedeno, stečajni dolžnik iz previdnosti poudarja, da obstaja verjetnost uveljavitve lastninskopravnih zahtevkov s strani (zaenkrat) neznanih tretjih oseb.

Na dražbi tudi stavba na Trgu revolucije 2c

Poleg tega Bele ponovno prodaja industrijsko-poslovno stavbo z zemljiščem na Trgu revolucije 2c. Stavba v neposredni bližini Lidla, ki je v lasti podjetja Toming-Consulting svetovanje – v stečaju, je naprodaj po izklicni ceni 95.717 evrov. Stavba ima 350 kvadratnih metrov, okoliška parcela pa 1.386 kvadratnih metrov. Tudi ta dražba bo 5. aprila.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Pirotehniki civilne zaščite uničili tri ubojna sredstva

PP Hrastnik Policisti so obravnavali prometno nesrečo s pobegom na parkirišču, kjer je neznani voznik z neznanim vozilom trčil v parkiran osebni avtomobil in s...
-- OGLAŠEVANJE --