-0.7 C
Trbovlje
nedelja, 3. decembra 2023
ZON.si1+1=2Na Okrogarju bodo razstavili prav posebne predmete v "dvorani uspešnih"

Na Okrogarju bodo razstavili prav posebne predmete v “dvorani uspešnih”

Ob praznovanju 120. obletnice na OŠ Toneta Okrogarja iščejo bivše učence in učenke, ki so dosegli nadpovprečne rezultate na svojem kariernem področju. Radi bi, da le ti podarijo nekaj svojega, to pa bodo tudi razstavili.

Obeta pa se tudi dan odprtih vrat, kjer bodo na matični šoli dobrodošli vsi. Pika na i praznovanju bo slavnostni dogodek šole, ki se bo odvil v Delavskem domu Zagorje, 23. novembra.

Učenci in učitelji zbirajo zanimive predmete nekdanjih učencev. Pa naj bo to obrtniški izdelek, podpisani dres ali umetniško delo. Dosežki bodo razstavljeni na dnevu odprtih vrat, v dvorani uspešnih.

Dan odprtih vrat intenzivno pripravlja cel tim učiteljic in učiteljev ter tudi ostalih strokovnih delavcev in seveda učencev. To bo enkratna priložnost, da nekdanji osnovnošolci ponovno stopijo skozi šolska vrata in obudijo šolske spomine. Irena Jasenčić, ki koordinira dneva odprtih vrat, nam je zaupala, da bo ponovni vstop odraslih v šolo zelo zanimiv. Obiskovalce čaka sedem postojank, katere bodo postavljene po celotni šoli. Kaj vse se bo dogajalo na postojankah pa ne bodo izdali vse do zadnjega, obljubljajo, da zabave in nostalgije ne bo manjkalo. Pridružite se lahko v torek 21. 11. 2023, ali v sredo, 22. 11. 2023 od 16. do 18. ure.

Predmete bivših učencev zbirajo v tajništvu šole do srede, 15. 11. 2023 v času pouka.

 

Izjemen uspeh učencev OŠ Toneta Okrogarja na svetovnem natečaju

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

ANKETA: Se vam obeta božičnica?

Zanima nas, ali bodo letos Zasavci povečali svoj letni dohodek tudi z božičnico?