-- OGLAŠEVANJE --

“Na nas so pa kar pozabili!” so razburjeni bližnji prebivalci

-- OGLAŠEVANJE --

“Na nas so pa kar pozabili! Živimo na drugi strani mostu, a zaradi del ne smemo do svojih hiš tik pred nosom. Dovoz je dovoljen zgolj za stranke ene avto hiše, ostali moramo naokoli, čez Trbovlje,” so zaradi neživljenjskih pravil pri ureditvi prometnega režima ob gradnji obvoznice Ruardi razburjeni okoliški prebivalci.

Občina že ukrepala

Ivo Vrtačnik

Investitor urejanja obvoznice Ruardi v Zagorju je država, a naloga občine je, da poskrbi za svoje občane. “Za problem vemo, zato že ukrepamo,” zagotavlja Ivo Vrtačnik iz občine Zagorje. “Elaborat za obvoz je sicer potrdila Direkcija RS za infrastrukturo in obvoz je glede na predpise ustrezno urejen, res pa ni primeren za okoliške stanovalce. Zato smo predlog, da ureditev primerno označijo, že posredovali izvajalcu.”

Vrtačnik pravi, da bo dovoz za okoliške prebivalce primerno označen v kratkem, kar je pomembno tudi zato, ker bo ta prometni režim zagotovo veljal še nekaj mesecev, ko se bo urejalo levi del rečnega krila, od pontonskega mostu Bailey do kozolca.

SORODNI ČLANKI:

FOTO: Pozor, čez most ne morete več!

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Napihal čez 1 mg/l in kar na licu mesta ostal brez izpita

Policisti so minuli vikend na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še: PP Hrastnik V petek je bila občanu zasežena zelena rjava posušena rastlina (sum konoplja)...
-- OGLAŠEVANJE --