10.7 C
Trbovlje
četrtek, 5. oktobra 2023
ZON.siAktualnoNa brezplačen tečaj drsanja že to nedeljo

Na brezplačen tečaj drsanja že to nedeljo

Si želite drsati, pa vam že stanje na drsalkah povzroča težave? Na zagorskem drsališču Ledenka pripravljajo brezplačne tečaje drsanja, prvič že to nedeljo.

Ne le otroke, naučijo tudi odrasle

Samantha Tina Lovše

“Želimo si, da uporabniki usvojijo pravilne korake in tehniko, da bodo na drsališču res lahko uživali. Zato v sodelovanju z mojstri drsanja Lucky Luka ponujamo kvalitetne tečaje drsanja ob nedeljskih dopoldnevih,” pojasnjuje direktorica Zavoda za šport Samantha Tina Lovše. “Tečaj je namenjen vsem, tudi popolnim začetnikom. Ne le otroci, drsalnih veščin se lahko pridejo naučiti tudi odrasli,” vabi Lovšetova.

Pohitite s prijavami!

Že zagotovljeni termini za tečaje so v nedeljo 4., 11. in 18. februarja. Zaradi optimalne izvedbe tečajev bo udeležba možna le za predhodno prijavljene udeležence, ki jih bodo razvrstili glede na starost in njihovo predznanje. Prijave na tečaje sprejema Zavod za šport Zagorje na telefonski številki: 03 566 82 51 oziroma preko elektronske pošte: info@zzs-zagorje.si.

Drsanja naučijo ne le otroke, ampak tudi odrasle.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Štiri stanovanja, najcenejše 9000 evrov, najdražje 25 tisočakov

Kar štiri stanovanja v isti stavbi so naprodaj. Občina Hrastnik bo v zasebne roke prodala nepremičnine na naslova Cesta 1. maja 44 v Hrastniku.  Stanovanje...