-- OGLAŠEVANJE --

Na brezplačen tečaj drsanja že to nedeljo

-- OGLAŠEVANJE --

Si želite drsati, pa vam že stanje na drsalkah povzroča težave? Na zagorskem drsališču Ledenka pripravljajo brezplačne tečaje drsanja, prvič že to nedeljo.

Ne le otroke, naučijo tudi odrasle

Samantha Tina Lovše

“Želimo si, da uporabniki usvojijo pravilne korake in tehniko, da bodo na drsališču res lahko uživali. Zato v sodelovanju z mojstri drsanja Lucky Luka ponujamo kvalitetne tečaje drsanja ob nedeljskih dopoldnevih,” pojasnjuje direktorica Zavoda za šport Samantha Tina Lovše. “Tečaj je namenjen vsem, tudi popolnim začetnikom. Ne le otroci, drsalnih veščin se lahko pridejo naučiti tudi odrasli,” vabi Lovšetova.

Pohitite s prijavami!

Že zagotovljeni termini za tečaje so v nedeljo 4., 11. in 18. februarja. Zaradi optimalne izvedbe tečajev bo udeležba možna le za predhodno prijavljene udeležence, ki jih bodo razvrstili glede na starost in njihovo predznanje. Prijave na tečaje sprejema Zavod za šport Zagorje na telefonski številki: 03 566 82 51 oziroma preko elektronske pošte: info@zzs-zagorje.si.

Drsanja naučijo ne le otroke, ampak tudi odrasle.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Po desetletju bivanja v nekdanji tovarni skoraj prepolovljen vpis

Letos je točno 10 let, kar so se najmlajši Zagorjani preselili v preurejene prostore nekdanje tovarne Lisca.  Pred vselitvijo so bili oddelki vrtca razseljeni po...
-- OGLAŠEVANJE --