-- OGLAŠEVANJE --

Mladoletnik se je v Trbovljah nedostojno vedel do prodajalke

Minuli vikend so policisti na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še druge dogodke.

-- OGLAŠEVANJE --

PP Hrastnik

Neznani voznik je z neznanim vozilom poškodoval parkirano vozilo in, ne da bi nudil podatke, s kraja odpeljal. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

PP Litija

Prometna nesreča se je zgodila na parkirišču v Litiji. Do sedaj neznani voznik je trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal, ne da bi oškodovanki nudil podatke ali o tem obvestil policijo. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Na Vačah je do sedaj neznani voznik vozil po nasprotni strani vozišča. Nasproti vozeči voznik osebnega avtomobila se mu je umikal in trčil v ograjo. Prvi voznik je nato s kraja odpeljal, ne da bi oškodovancu nudil podatke ali o tem obvestil policijo. Tudi v tem primeru policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Zoper kršitelja javnega reda in miru v Kandršah vodijo postopek o prekršku.

V prometni nesreči v Jevnici je bila samoudeležena voznica osebnega avtomobila, ki se je lahko telesno poškodovala. Po vseh zbranih obvestilih sledi ustrezen ukrep.

Prijavljeno je bilo poškodovanje tuje stvari ter tatvina, ki naj bi se zgodila v Litiji. Policisti o tem še zbirajo obvestila, o vseh ugotovitvah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

Najditelj je policiste obvestil o najdbi neeksplodiranega ubojnega sredstva, ki po vsej verjetnosti izhaja iz 2. sv. vojne. Policisti so kraj zavarovali, pristojni pirotehniki civilne zaščite pa so poskrbeli za uničenje.

PP Trbovlje

V Trbovljah je bil najden mobilni telefon znamke Redmi, črno-modre barve. Lastnika pozivajo, da se zglasi na Policijsko postajo Trbovlje in prevzame najdeni telefon.

Intervenirali so v trgovini v Trbovljah, kjer se je mladoletnik nedostojno vedel do prodajalke. Zoper njega bodo podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Občanoma so zasegli neznano snov, za katero sumijo, da je prepovedana droga. Po opravljeni analizi bodo zoper njiju izvedli prekrškovni postopek.

V Trbovljah se je pripetila prometna nesreča, v kateri je voznica pri premiku vozila trčila v parkirano vozilo. Po vseh zbranih podatkih bodo policisti zoper njo izvedli prekrškovni postopek.

PP Zagorje

Obravnavali so prometno nesrečo z udeležbo divjadi na območju Zagorja, kjer so izdali obvestilo o odstopu.

Prometna nesreča z lažjimi telesnimi poškodbami na območju Kisovca se je zgodila zaradi neprilagojene hitrosti. Povzročiteljici prometne nesreče so izdali plačilni nalog.

Obveščeni so bili o kaznivem dejanju goljufije na škodo občanke Zagorja. Po vseh zbranih obvestilih bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

Policisti so intervenirali zaradi glasne glasbe na območju Kisovca. Kršitelju so izdali plačilni nalog.

Zaradi nepravilnega premika z vozilom se je na območju Zagorja zgodila še ena prometna nesreča. Povzročitelju so izdali plačilni nalog.

Na nepravilno parkirano vozilo v Kisovcu so policisti izdali obvestilo o prekršku.

Obravnavali so še prometno nesrečo z udeležbo divjadi na območju Zagorja.

Sorodni članki:

V hišni preiskavi zasegli elektronske naprave in neznano snov

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

-- OGLAŠEVANJE --