-- OGLAŠEVANJE --

Martinovali so

-- OGLAŠEVANJE --

Na svetu lepše rož´ce ni,DI hrastnik2
kot je ta vinska trta,
pozimi spi, spomlad cveti,
v jesen nam vince daje…

Ja, mi že vemo, da udeležba na martinovanju pomeni, da bomo vse leto zdravi in mladostni, zato je bilo prijetno in zabavno tudi letos.

Zbrali smo se 12. novembra in v gostišču Gurman so nas razvajali z dobro hrano, »muzikanti« pa so nas dolgo v večer zabavali svojimi šalami in melodijami, ki so nas popeljale na plesišče. Če to ni šlo, smo pa veselo zapeli in se v ritmu rahlo pozibavali.
Kot vedno se je bilo lepo družiti in kramljati s prijatelji in znanci, ki jih zaradi bolezni in invalidnosti ne srečujemo pogosto.

V tem hitrem tempu življenja vsi rabimo pogovore, malo tolažbe, razumevanja in sprejemanja z vsemi našimi telesnimi in duševnimi pomanjkljivostmi, ki jih najlepše poboža prijazna beseda in odkrit nasmeh. Vidite, koliko lepega lahko damo in prejmemo v enem samem večeru. Pridružite se nam tudi vi.

Jerica Laznik

Vse člane Društva invalidov Hrastnik ob tej priliki vabim na srečanje ob svetovnem dnevu invalidov, ki ga bomo počastili v soboto, 3. decembra, ob 16. uri v Športni dvorani Hrastnik. Prijavite se lahko pri svojih poverjenikih ali na sedežu društva.

DI hrastnik3

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTOGALERIJA: Gasilci so se sami “lotili” evropskih projektov, s katerimi posodabljajo svoje prostore in opremo

Kar sami so pripravili projekt, se javili na razpis za evropska sredstva in z njimi postavili sončno elektrarno na streho ter prenovili prostore. Gasilski...
-- OGLAŠEVANJE --