-- OGLAŠEVANJE --

Ležeče policaje na trboveljski enosmerni bodo spremenili

-- OGLAŠEVANJE --

Da so ležeči policaji na Ulici 1. junija neugodni, ni potrebna strokovna raziskava. Čez zimo ležeče policaje komunala sicer odstrani, jih pa po odločbi Občine Trbovlje zadnja tri leta vsako spomlad ponovno namestijo.

Zaradi prehitrih voznikov, ki so od bolnišnice proti rondoju pod pošto divjali, so prebivalci iskali rešitev in se obrnili na občino. Ta je skupaj z varnostnim sosvetom leta 2020 najboljšo možno rešitev poiskala v namestitvi montažnih ležečih ovir, ki ne bi bili tako moteči, če ne bi tudi ob najmanjši možni hitrosti vozilo pri prečkanju pošteno pretreslo.

Zaradi pritožb, ki so zoper treh neugodnih cestnih ovir romale na občino, so sklenili, da bodo le te spremenili. Na Občini Trbovlje obljubljajo tehnološko spremembo ovir, ki bodo bolj prijazne do jeklenih konjičkov, vseeno pa bodo prispevale svoje k umirjanju prometa.

Ob tem pa smo na občini še izvedeli, da se ob skrbi za prometno varnost pripravljajo tudi načrti za umiritev prometa pred OŠ Tončke Čeč. Najbolj problematičen je odsek od križišča do šole, kakšna bo rešitev za omenjen predel pa bo znano v kratkem.

Na Keršičevi kmalu omejitev 30 km/h in sprememba prometnega režima

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Sporni nakupi nepremičnin – DA, varnost na zasavskih cestah – NE

Skozi naselje Vače, ki je tudi turistični kraj in pot do spomenika državnega pomena - GEOSS, vodi cesta, ki jo vsakodnevno uporabljajo domačini, turisti...
-- OGLAŠEVANJE --