9.9 C
Trbovlje
ponedeljek, 27. marca 2023
ZON.siAktualnoDva lažje poškodovana v prometni nesreči na Izlakah

Dva lažje poškodovana v prometni nesreči na Izlakah

Včeraj nekaj minut pred 16.30 uro se je pri Medijskih toplicah na Izlakah zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznika osebnih vozil. Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznik zapeljal na nasprotni vozni pas in trčil v vozilo, ki je pravilno pripeljalo  nasproti. Pri tem sta se povzročitelj in potnica v vozilu  udeleženca lažje telesno  poškodovala, so pojasnili na PU Ljubljana.

Gasilci PGD Trbovlje – mesto in PGD Zagorje – mesto so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorje, izvlekli vozili na cestišče, posuli absorbent po izteklih motornih tekočinah in očistili cestišče. Reševalcem so pomagali pri imobilizaciji in prenosu treh poškodovanih oseb do reševalnih vozil. Poškodovane so reševalci prepeljali v SB Trbovlje. 

Policisti so pri povzročitelju opravili tudi preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal  0.81  mg/l alkohola v litru izdihanega zraka. Policisti vodijo prekrškovni postopek, so sporočili iz PU Ljubljana. 

SORODNI ČLANKI:

Prometna nesreča v Kisovcu: k nepazljivosti botrujejo tudi višje temperature

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

POZOR: Zaradi nočnih padavin na celotnem območju vodovoda Trbovlje prekuhavanje vode

Komunala Trbovlje obvešča, da bo zaradi okvare na vodovodu danes, 27. marca 2023, občasno prekinjena dobava pitne vode na območjih Prapreče-del in Potoška vas. Zaradi...
X