2.5 C
Trbovlje
sreda, 30. novembra 2022
ZON.siAktualnoDva lažje poškodovana v prometni nesreči na Izlakah

Dva lažje poškodovana v prometni nesreči na Izlakah

Včeraj nekaj minut pred 16.30 uro se je pri Medijskih toplicah na Izlakah zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznika osebnih vozil. Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznik zapeljal na nasprotni vozni pas in trčil v vozilo, ki je pravilno pripeljalo  nasproti. Pri tem sta se povzročitelj in potnica v vozilu  udeleženca lažje telesno  poškodovala, so pojasnili na PU Ljubljana.

Gasilci PGD Trbovlje – mesto in PGD Zagorje – mesto so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorje, izvlekli vozili na cestišče, posuli absorbent po izteklih motornih tekočinah in očistili cestišče. Reševalcem so pomagali pri imobilizaciji in prenosu treh poškodovanih oseb do reševalnih vozil. Poškodovane so reševalci prepeljali v SB Trbovlje. 

Policisti so pri povzročitelju opravili tudi preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal  0.81  mg/l alkohola v litru izdihanega zraka. Policisti vodijo prekrškovni postopek, so sporočili iz PU Ljubljana. 

SORODNI ČLANKI:

Prometna nesreča v Kisovcu: k nepazljivosti botrujejo tudi višje temperature

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Šest mesecev garanja in mama Nanda ima “svojo” garderobo

Člani Mladinskega gledališča Trbovlje so zavihali rokave ter s pomočjo sponzorjev prenovili garderobi v Domu svobode. Po šestih mesecih del, pri katerih je sodelovalo...
X