-- OGLAŠEVANJE --

Lagard: z gostom do nove mojstrovine

-- OGLAŠEVANJE --

Lagardovci pošiljajo v svet nov glasbeni izdelek. Tokrat so izjemoma ustvarjali v hrvaškem jeziku, predstavljajo namreč skladbo z naslovom Lud i mlad, ki je nastala v sodelovanju z glasbenim gostom Emirjem Ibrakićem, kitaristom skupine Balkan Boys.

Luka Groboljšek in Emir Ibrakić, foto: Janez Marolt

Ibrakić, ki je cenjen učitelj kitare na glasbeni šoli Franca Šturma, je napisal besedilo, medtem ko sta glasbo ustvarila skupaj z basistom, aranžerjem in skladateljem Luko Groboljškom. Slednji se podpisuje tudi pod orkestracijo, s katero so skladbo dvignili na višji nivo. Pri snemanju je sodelovalo več kot 30 glasbenikov, saj so v živo posneli vse od godal, timpanov, ženskega zbora do harfe, hkrati pa jim je uspelo uresničiti tudi vizijo video zgodbe.

»Videospot smo snemali v studiu, tako da bomo lahko prikazali večino glasbenikov in glasbenic, ter vrhunsko atmosfero, ki je bila prisotna ves čas snemanja skladbe,« pojasnjuje steber zasedbe Lagard Luka Groboljšek.

Videoposnetek, njihov najnovejši izdelek, v katerem so združili sliko in zvok, si lahko ogledate tukaj.

Leto zasavske zasedbe Lagard pa se je šele dobro začelo, saj fantje obeležujejo peto obletnico delovanja. Slednje daje članom močan veter v jadra, Luka, kitarist Tilen Gavranovič in bobnar Peter Jeretina namreč na krilih uspehov že marljivo delajo na plošči, ki bo predvidoma izšla letos decembra, pripravljajo pa tudi novi singl, za katerega obljubljajo, da bo nekaj posebnega, saj bo razpet med Slovenijo in Brazilijo.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

-- OGLAŠEVANJE --