5.8 C
Trbovlje
petek, 1. decembra 2023
ZON.siAktualnoKmalu nova pridobitev za kisovške orliče

Kmalu nova pridobitev za kisovške orliče

Najkasneje do junija naj bi v skakalnem centru Kisovec, kjer je mogoče skakati vse leto, zabrnela 150 metrov dolga enosedežnica.

Čakajo še na uporabno dovoljenje

Po besedah trenerja sekcije za skoke Kisovec v Smučarskem klubu Zagorje Zvoneta Pograjca so gradbeno dovoljenje za enosedežnico z 12 sedeži, ki stoji ob skakalnici, že pridobili, trenutno pa tečejo postopki za pridobitev uporabnega dovoljenja.

V proračunu občine Zagorje je za pridobitev projektov PZI in PID za enosedežnico v Kisovcu namenjenih 8.052 evrov. V naslednjih mesecih je načrtovana tudi izdelava projektne dokumentacije za pridobitev uporabnega dovoljenja.

Sezona se za kisovške orliče šele dobro začenja

“Enosedežnica bo namenjena članom našega kluba, da jim na treningih in tekmah ne bo treba vedno pešačiti do vrha skakalnice,” pravi Pograjc in dodaja, da se bo zaradi mile zime letošnja sezona za uspešne kisovške orliče šele dobro začela, šele v kratkem bodo na polno začeli s treningi in tekmami.

Gradbeno dovoljenje za enosedežnico so že dobili, zdaj čakajo še na uporabno dovoljenje.

SORODNI ČLANKI:

Nova obleka za kisovško skakalnico v delu

 

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

ZAPORE jutri, zaradi vremenskih razmer, ne bo

Med Zagorjem in Litijo, na cesti za Savo so ponovno aktualne zapore vsako soboto vsaj do konca leta.  A, ker jutri kaže slabo vreme, natančneje...