19.2 C
Trbovlje
nedelja, 1. avgusta 2021
ZON.siAktualnoKje vse bodo strašile čarovnice?

Kje vse bodo strašile čarovnice?

Razkrivamo vam tri lokacije, kjer boste v prihodnjih dneh zagotovo srečali kakšno čarovnico, spili začaran napitek in se nasmejali izvirno izrezljani buči. Za otroke in odrasle.

Vikend čarovnic

garaža bar2Kar cel vikend bodo čarovnice strašile v Zagorju na Cesti zmage. V Garaža bar-u vas pričakujejo vse od petka do nedelje, saj so pripravili ugodne cene pijač, zabava zagotovljena, obljubljata lastnika lokala. Ko se vrata zagorskega bara zaprejo, pa se nadaljuje zabava v Mesečini, ki bo odprta v soboto in ponedeljek. (Več o dogodku TUKAJ!)

Horror night

štulm2Pripravite se na grozno noč v okrepčevalnici Štulm v Zagorju. »Tokrat smo za obiskovalce pripravili malo bolj drugačen Halloween« obljublja organizatorka Ajda Ivšek. Obeta se grozen ambient in zanimiv večer, ko bodo na velikanskem platnu na ogrevani terasi predvajali celovečerne grozljivke. Cene pijač so grozovito znižali, se pošali Ivškova in obljubi, da bodo najbolj strašna bitja stregla tudi bloody grog. To soboto, 29. oktobra od 19. ure dalje. (Več o dogodku TUKAJ!)

Prijazne čarovnice za otroke

aqua roma6Najbolj prijazne čarovnice obljubljajo v Aqua Romi v Rimskih Toplicah, kjer bodo na najstrašnejšo noč v letu pripravili pestro otroško dogajanje z delavnicami, igrami in animacijami. Delili bodo brezplačne prigrizke, na zalogi pa imajo tudi cel kup fantastičnih nagrad za male obiskovalce. Družinsko popoldne bo 31. 10. v Aqua Romi od 13. ure dalje. (Več o dogodku TUKAJ!)

 

Prispevek je promocijsko besedilo.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Toča in neurje, najslabše v Zagorju in Trbovljah

Več gasilskih enot so morali aktivirati trboveljski in zagorski gasilci. Poleg neurja je škodo povzročala tudi toča. Nekatera območja so ostala brez elektrike. Več v...