-- OGLAŠEVANJE --

Kje vse bodo strašile čarovnice?

Razkrivamo vam tri lokacije, kjer boste v prihodnjih dneh zagotovo srečali kakšno čarovnico, spili začaran napitek in se nasmejali izvirno izrezljani buči. Za otroke in odrasle.

-- OGLAŠEVANJE --

Vikend čarovnic

garaža bar2Kar cel vikend bodo čarovnice strašile v Zagorju na Cesti zmage. V Garaža bar-u vas pričakujejo vse od petka do nedelje, saj so pripravili ugodne cene pijač, zabava zagotovljena, obljubljata lastnika lokala. Ko se vrata zagorskega bara zaprejo, pa se nadaljuje zabava v Mesečini, ki bo odprta v soboto in ponedeljek. (Več o dogodku TUKAJ!)

Horror night

štulm2Pripravite se na grozno noč v okrepčevalnici Štulm v Zagorju. »Tokrat smo za obiskovalce pripravili malo bolj drugačen Halloween« obljublja organizatorka Ajda Ivšek. Obeta se grozen ambient in zanimiv večer, ko bodo na velikanskem platnu na ogrevani terasi predvajali celovečerne grozljivke. Cene pijač so grozovito znižali, se pošali Ivškova in obljubi, da bodo najbolj strašna bitja stregla tudi bloody grog. To soboto, 29. oktobra od 19. ure dalje. (Več o dogodku TUKAJ!)

Prijazne čarovnice za otroke

aqua roma6Najbolj prijazne čarovnice obljubljajo v Aqua Romi v Rimskih Toplicah, kjer bodo na najstrašnejšo noč v letu pripravili pestro otroško dogajanje z delavnicami, igrami in animacijami. Delili bodo brezplačne prigrizke, na zalogi pa imajo tudi cel kup fantastičnih nagrad za male obiskovalce. Družinsko popoldne bo 31. 10. v Aqua Romi od 13. ure dalje. (Več o dogodku TUKAJ!)

 

Prispevek je promocijsko besedilo.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Župan ogorčen! Kdo krade rože z mostu?

Pred hrastniškim občinskim praznikom vsako leto poskrbijo za zasaditev in ureditev zelenic ter gredic po občini. A tokrat je to nekoga zmotilo ... Ponoči so...
-- OGLAŠEVANJE --