-- OGLAŠEVANJE --

Kdo vse zaposluje v Zasavju

-- OGLAŠEVANJE --

Zasavski delodajalci trenutno iščejo več kot 50 delavcev, v Sloveniji pa je danes na Zavodu za zaposlovanje objavljenih 2683 delovnih mest.

Iščejo mladinskega delavca, učitelja, šoferja …

Nove okrepitve išče Mladinski center Trbovlje, iščejo mladinskega delavca za nedoločen delovni čas. Delo poteka v stimulativnem in raznolikem okolju z možnostjo stalnih izobraževanj v Sloveniji in tujini. Urnik je gibljiv/nestalen. Izhodiščna plača delovnega mesta je 18. plačni razred. Zahtevajo vsaj 6 mesecev delovnih izkušenj, ki so lahko pridobljene tudi neformalno. Prijave sprejemajo do 2. novembra.

Elektro Ljubljana zaposli strokovnega sodelavca na OE Storitve na distribucijskem omrežju – DE Trbovlje.  Z izbranim kandidatom, ki mora imeti 7. raven izobrazbe s področja elektrotehnike, bodo sklenili pogodbo o zaposlitvi s polnim delovnim časom, za določen čas 12 mesecev zaradi povečanega obsega dela. Voznika tovornjaka za določen čas 3 mesecev zaposli podjetje Eurobox. Delo je dvoizmensko, prijave so možne do 9. novembra.

V Osnovni šoli Trbovlje do 30. junija 2018 zaposlijo učitelja razrednega pouka za podaljšano bivanje. Prijave so možne še danes. Podjetje Tems iz Trbovelj za nedoločen čas zaposli delavca za pleskanje in izvajanje suhomontažne gradnje. Prijave sprejemajo do 8. novembra. Pomočnika v steklarski delavnici za 8 mesecev in potrebujejo v podjetju Bonpet Systems. Prijave so možne še do 31. oktobra. Za večizmensko delo pa ponujajo okvirno 1.000 evrov bruto mesečne plače.

Za nedoločen čas zaposli tudi Splošna bolnišnica Trbovlje, iščejo zdravnike specialiste anesteziologije in reanimatologije, ginekologije in porodništva, pediatrije, interne medicine, radiologije, splošne kirurgije. Prijave sprejemajo do 12. novembra.

V Zagorju zaposlijo mizarje, referente, delavca v avtopralnici, …

Foto: arhiv Magles

Štiri mizarje zaposlijo v podjetju Magles v Zagorju. Za nedoločen čas iščejo spretne in natančne roke. Opravljali bodo splošna mizarska dela, različna ročna in strojna mizarska dela, predvsem delo na formatni žagi, rezkanje in delo z mozničarji, so povedali v Maglesu. Od kandidatov pričakujejo, da razumejo kosovnice in znajo brati načrte. Rok za prijavo je 3. november.

V Zagorju iščejo še delavca v avtopralnici in vulkanizerstvu Žnidar Borut s.p. za določen čas 12 mesecev, prijave do 2. novembra. Do 8. novembra iščejo koordinatorja pomoči na domu v Domu starejših občanov Polde Eberl – Jamski, in sicer za 30 ur tedensko za določen čas 12 mesecev. V podjetju Žonta, PE Zagorje iščejo tudi dva referenta za registracijo motornih in priklopnih vozil za nedoločen čas. Prijavite se lahko do 4. novembra.

1.000 evrov bruto ponujajo v Hrastniku

Podjetje Delta T iz Dola pri Hrastniku zaposli monterja hladilnih naprav za nedoločen čas. Prav tako iščejo operaterja na stroju za vodni razrez za nedoločen čas. Okvirna mesečna plača za obe delovni mesti je 1000 evrov bruto. Prijave za operaterja sprejemajo do 1. novembra, za monterja pa do 3. novembra. Samostojnega komercialista iščejo za nedoločen čas v podjetju Sinet v Hrastniku, in sicer do 2. novembra. Podjetje Goros do 9. novembra išče natakarja za polni delovni čas za 6 mesecev. Ekologistika za 6 mesecev zaposli čistilca poslovnih prostorov. Prijave do 17. novembra.

Peka, picopeka, prodajalca, strojnega vzdrževalca … iščejo v Litiji

Kmetijsko gozdarska zadruga v Litija išče prodajalca za določen čas 12 mesecev za dvoizmensko delo. Prijave sprejemajo do 7. novembra. V Herzu Litija potrebujejo strojnega vzdrževalca, ki bi ga zaposlili za določen čas 12 mesecev preko javnega povabila ZRSZ. Čas za prijave je do 2. novembra. V Litiji do 1. novembra iščejo tudi picopeka za nedoločen čas v podjetju Gostinske storitve in trgovina Jože Čož s.p.. Mini pekarna Friškovec pa zaposli peka za nedoločen čas. Prijave do 8. novembra. Komercialista na terenu, ki bo prodajal živilsko blago in pijače potrebujejo za 9 mesecev v podjetju Poma svetovanje. Prijave do 7. novembra.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Zdaj imate priložnost, da se vključite v “nov paket” PONI Zasavcev

Regionalna razvojna agencija Zasavje nadaljuje z izvajanjem podpornih aktivnosti za potencialne podjetnike. Objavljen je 2. javni razpis za vključitev vsaj 10 do 11 udeležencev...
-- OGLAŠEVANJE --