5.9 C
Trbovlje
nedelja, 9. maja 2021
ZON.siAktualnoKdo bo novi direktor MCH?

Kdo bo novi direktor MCH?

Odstop direktorja hrastniškega mladinskega centra je terjal ponoven, predčasen razpis in iskanje nove vodje mladinskih dejavnosti v Hrastniku.

banner

Svet javnega zavoda Mladinski center Hrastnik je sredi marca objavil javni razpis za direktorja MCH.  Na razpis sta se prijavila dva kandidata, ki bosta znana po odpiranju vlog, 12. maja 2014. V primeru, da katera od vlog ni popolna, ne bo uvrščena v izbirni postopek.

Občinski svet mora odločati o novem direktorju v roku enega meseca od seje Sveta zavoda, je pojasnil občinski svetnik Marko Funkl, ki je obenem tudi predsednik Sveta Zavoda hrastniškega mladinskega centra. In kot je še dodal, naj bi seja Občinskega sveta najverjetneje bila že konec maja.  

Izbrani kandidat bo sklenil delovno razmerje za obdobje štirih let, k prijavi pa je bilo potrebno priložiti tudi program dela in vizijo razvoja centra za mandatno obdobje.

Vprašanja o odstopu dosedanjega direktorja Davorina Peršiča, smo naslovili tudi na občino Hrastnik, vendar žal odgovora nismo dobili.

‘Glede direktorja/direktorice si predvsem želim, da bo znal povezati mlade v Hrastniku in prisluhniti njihovim idejam in željam ter da bo skupaj z mladimi reševal težave, s katerimi se mladi v Hrastniku srečujemo. Pričakujem tudi, da bo Mladinski center postal središče za mlade,’ je za ZON povedal Marko Funkl, ki je zadolžen za razpis.

foto: MCH FB

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Zaprta zasavska zaradi plazu, podrto drevje, ogroženi stanovanjski objekti

Zaradi močnega deževja so danes gasilci intervenirali v vseh zasavskih občinah, in še vedno na terenu odstranjujejo posledice. Trenutno je zaradi zemeljskega plazu zaprta...