0.2 C
Trbovlje
sreda, 6. decembra 2023
ZON.siAktualnoKazen za pasje iztrebke. Kaj pa policijski konji?

Kazen za pasje iztrebke. Kaj pa policijski konji?

Sobotni nogometni derbi je v Trbovlje “pripeljal” tudi policijsko konjenico. Kar ni zmotilo nikogar. Je pa občana, ki nam je poslal tudi fotografije, zmotilo dejstvo, da redarji s prstom žugajo in pišejo kazni, kadar lastnik ne pobere pasjih iztrebkov, medtem ko so policijski konji pustili cel kup konjskih fig.

Na Policijski upravi Ljubljana so pojasnili, da imajo v Ljubljani sklenjeno pogodbo o čiščenju konjskih iztrebkov s pogodbenim izvajalcem. “V primeru, da pride do iztrebljanja službenih konj policije drugod, policisti konjske iztrebke počistijo sami. Tako je bilo tudi v primeru varovanja današnje nogometne tekme v Trbovljah,” je v odgovor po tekmi zapisala Nataša Pučko.

Po urah fotografij, tekme in naših vprašanj je sklepati, da so občani pričakovali čiščenje fig nemudoma, policisti pa so “grdo delo” opravili nekaj ur kasneje, kar nam je taisti občan tudi potrdil.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

FOTO: Iz Dola je Miklavž odšel na veličasten sprevod v Zagorje

Miklavž se je najprej ustavil na Dolu pri Hrastniku, kjer so pripravili bazar, nato pa se je v spremljavi orkestra, bruhalcev ognja in množičnih...