-- OGLAŠEVANJE --

Kako bi pa vi ocenili stanje prometnih ureditev v občini?

V letošnjem letu je Občina Radeče pristopila k izdelavi občinske Celostne prometne strategije (CPS). V želji, da bi za namen izdelave strategije pridobili čim več informacij na temo prometa v občini, svoje občanke in občane vabijo k izpolnjevanju ankete o mobilnosti in željah.

-- OGLAŠEVANJE --

Ker na Občini Redeče menijo, da je mnenje občanov ključno pri pripravi strategije, ki bo naslovila prometne izzive v lokalnem okolju, jim dajejo možnost sooblikovanja trajnostne prometne politike. Ta bo izboljšala varnost v prometu, učinkovitost javnega prevoza ter spodbujala pešačenje in kolesarjenje.

S tem bodo zmanjšali onesnaženje zraka in izboljšali kakovost bivanja v občini. Občane vabijo, da se aktivno vključijo v javne razprave in prispevajo k oblikovanju prometne prihodnosti občine in v ta namen pripravili SPLETNO ANKETO, v kateri raziskujejo potovalne navade ter želje občanov po dodatnih javnih prevozih. Anketa je dostopna s klikom na povezavo še do 21. junija.

Prvič letos skupaj – tehnično posodobili občinski prostorski načrt

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Prostori so nabito polni – ukrepanje je nujno!

Takojšnje ukrepanje od pristojnih zato pričakujejo zasavske odrasle osebe z intelektualno oviro in vsi, ki jih v življenju podpirajo. Sestavili so skupino za vizijo...
-- OGLAŠEVANJE --