3.7 C
Trbovlje
nedelja, 3. decembra 2023
ZON.si1+1=2Juhu, počitnice so tu! Kaj se bo dogajalo v naslednjem tednu?

Juhu, počitnice so tu! Kaj se bo dogajalo v naslednjem tednu?

Pred vrati so jesenske počitnice, objavljamo nekaj utrinkov, kaj se bo dogajalo v naši regiji.

->Če imate bralci več informacij, vpišite dogodek v komentar na Facebooku in ga bomo dodali v prispevek. 

Kino, delavnice in ustvarjanje s Čarovnico Lili

V Društvu prijateljev mladine Trbovlje napovedujejo delavnico čira čara, likovno z Lili in nora jesenska zabava, aktivnosti bodo potekle od 30. oktobra do 3. novembra, med 9. in 13. uro s predhodno prijavo trbovlje.dpm@gmail.com ali SMS na 041 618 414

Med jesenskimi počitnicami bodo v Kinu Trbovlje reševali svet s Tačkami na patrulji, prepevali s Troli, potovali v tople kraje z vrabčkom Richardom in se mečevali s P’Estanianom

V Zavodu za mladino in šport Trbovlje,  v torek 31. oktobra napovedujejo od 16. ure dalje ustvarjalno delavnico, ter v večernih urah noro vražjo veselico. Kava z mladinskimi delavci, bo potekala 2. novembra, z vami bodo od 11:00 do 13:00 ure v kavarni in klubu ZMŠT. Na voljo bodo  za vsa vprašanja, povezana z lokalnim in mednarodnim sodelovanjem.

Dogajalo se bo tudi v Evroparku Zagorje

V torek, 31. 10. bo Evropark ponovno dobil strašljivo podobo. Od 15. ure dalje se boste lahko sprehodili po tematsko okrašenem parku, v katerem bodo na voljo različne dejavnosti in dogajanja na prostem, med njimi začarane živali, poslikava obraza, podelili bodo tudi bogate nagrade za najboljše in najbolj strašljive maske!

V Hrastniku bodo ustvarjali

Mladinski center Hrastnik v svoje prostore vabi na ustvarjalne delavnice. V ponedeljek, 30. oktobra, se bodo odvijale radovedne sovice. V petek, 3. novembra pa vas čakajo pisane bučke iz papirja.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

ANKETA: Se vam obeta božičnica?

Zanima nas, ali bodo letos Zasavci povečali svoj letni dohodek tudi z božičnico?