-- OGLAŠEVANJE --

Izbrani izvajalci, ki bodo obnavljali trboveljske ceste

-- OGLAŠEVANJE --

Izbrani so izvajalci, ki se bodo lotili obnove nekaterih uničenih odsekov trboveljskih cest. Dela naj bi se pričela konec marca oziroma v začetku aprila, občina Trbovlje bo za obnovo odštela več kot 150.000 evrov.

Klečani po novem asfaltu

Ureditev odvodnjavanja, zamenjavo zgornjega in spodnjega ustroja ceste ter asfaltiranje 180-metrskega cestnega odseka v Kleku bo opravilo podjetje AGM Nemec, ki je med 6 prijavljenimi ponudniki imelo najnižjo ceno – delo bodo opravili za 25.394 evrov (brez DDV).

Makadam zamenjal asfalt

Modernizacijo makadamske lokalne ceste Čeče – Kal, 2. faza je občina Trbovlje oddala izvajalcu, podjetju VOC Celje. Med 8 osmimi prijavljenimi, je podjetje ponudilo, da bo delo opravilo za 51.255 evrov (brez DDV); na 300 metrskemu odseku bodo uredili izkope, zgradili kamniti tampon, jo asfaltirali in uredili odvodnjavanje.

Vrabčev most končno na vrsti

Za javno naročilo za gradnjo premostitvenega objekta na lokalni cesti Trbovlje (Sv. Marko) – Hrastnik (do meje) je občina Trbovlje prejela 7 ponudb. Najnižjo ceno, 33.192 evrov (brez DDV) je ponudilo podjetje UB projekt iz Prebolda, ki bo na lokalni cesti kozi naselje Čeče odstranilo dotrajan obstoječi propust čez hudourniški pritok potoka Bobnarica ter na isti lokaciji zgradilo nov premostitveni objekt.

SORODNI ČLANKI:

Nevaren in dotrajan most med Trbovljami in Hrastnikom dočakal obnovo?

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Mladi zagorski nogometaši odlični 5. med 40 ekipami

Med 40 ekipami na turnirju Dragan Mance CUP so mladi zagorski nogometaši dosegli vrhunsko 5. mesto. "Udeležba na takšnem dogodku je za naše mlade nogometaše...
-- OGLAŠEVANJE --