13 C
Trbovlje
petek, 22. oktobra 2021
ZON.siAktualnoIzbrani izvajalci, ki bodo obnavljali trboveljske ceste

Izbrani izvajalci, ki bodo obnavljali trboveljske ceste

Izbrani so izvajalci, ki se bodo lotili obnove nekaterih uničenih odsekov trboveljskih cest. Dela naj bi se pričela konec marca oziroma v začetku aprila, občina Trbovlje bo za obnovo odštela več kot 150.000 evrov.

Klečani po novem asfaltu

Ureditev odvodnjavanja, zamenjavo zgornjega in spodnjega ustroja ceste ter asfaltiranje 180-metrskega cestnega odseka v Kleku bo opravilo podjetje AGM Nemec, ki je med 6 prijavljenimi ponudniki imelo najnižjo ceno – delo bodo opravili za 25.394 evrov (brez DDV).

Makadam zamenjal asfalt

Modernizacijo makadamske lokalne ceste Čeče – Kal, 2. faza je občina Trbovlje oddala izvajalcu, podjetju VOC Celje. Med 8 osmimi prijavljenimi, je podjetje ponudilo, da bo delo opravilo za 51.255 evrov (brez DDV); na 300 metrskemu odseku bodo uredili izkope, zgradili kamniti tampon, jo asfaltirali in uredili odvodnjavanje.

Vrabčev most končno na vrsti

Za javno naročilo za gradnjo premostitvenega objekta na lokalni cesti Trbovlje (Sv. Marko) – Hrastnik (do meje) je občina Trbovlje prejela 7 ponudb. Najnižjo ceno, 33.192 evrov (brez DDV) je ponudilo podjetje UB projekt iz Prebolda, ki bo na lokalni cesti kozi naselje Čeče odstranilo dotrajan obstoječi propust čez hudourniški pritok potoka Bobnarica ter na isti lokaciji zgradilo nov premostitveni objekt.

SORODNI ČLANKI:

Nevaren in dotrajan most med Trbovljami in Hrastnikom dočakal obnovo?

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

ZGODBA: Nekdanja radeška županja zbolela za rakom, tri leta kasneje še hčerka

Rak, ne le na dojkah, pač pa vsakršna oblika raka in vsaka resnejša bolezen, je osebna zgodba vsakega posameznika in njegovih svojcev. V prvi...