17.5 C
Trbovlje
nedelja, 19. septembra 2021
ZON.siAktualnoIščejo človeka za prav posebno nalogo

Iščejo človeka za prav posebno nalogo

Iščejo osebo, ki se bo poistovetila z likom pustne maskote, zabavala Litijane in predstavljala Litijo ter enega najstarejših karnevalov na Slovenskem.

Prijave za to posebno nalogo zbirajo do 5. januarja 2018 na e-naslovu turizem@zkms-litija.si, dodatne informacije dobite po telefonu, na številki 051 428 012.

Priprave se začnejo takoj po novem letu

Maskoto je občina Litija izbrala na javnem natečaju, ki je potekal do sredine oktobra; to je postal simpatični dolgobradi škrat Litko velike, zajetne postave, pisane oprave, velikih radovednih oči, opremljen s krampom in svetilko. Maskota bo del vseh pustnih prireditev in prireditev, na katerih bodo promovirali pustovanje v Litiji.

Priprave na pustni karneval, ki ostaja zvest politični tematiki, se bodo začele takoj po novem letu, prijave za sodelovanje pa zbirajo do 2. februarja na e-naslovu turisticnod.litija@gmail.com. Več informacij o prijavi skupin na številki 040 847 213.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Toliko povpraševanja, da bodo v Zasavju cepili še v soboto in nedeljo

Iz zasavskih cepilnih centrov na pragu tega konca tedna sporočajo, da odpirajo tudi sobotne termine za namen cepljenja, v Zagorju pa bodo cepili celo...