-- OGLAŠEVANJE --

Hrastničani 4. na državnem prvenstvu v pikadu

-- OGLAŠEVANJE --

Na Osnovni šoli dr. Ivana Korošca v Borovnici pri Vrhniki je 5. novembra, v organizaciji Zveze za šport invalidov Slovenije, potekalo ekipno državno prvenstvo v pikadu za invalide – ekipno.

Izvajalec je bilo Društvo invalidov Vrhnika. Pravico nastopa na državnem prvenstvu si je izborilo 11 ženskih in 12 moških ekip, med katerima je bila tudi moška pikado ekipa Društva invalidov Hrastnik. Za uvod je vse prisotne pozdravil župan občine Borovnica, nato nas je pozdravil še predstavnik Zveze za šport invalidov Slovenije, Primož Jeralič in vsem zaželel veliko sreče.

Nato se je pričelo zares. Moška ekipa Društva invalidov Hrastnik v sestavi Blaž Dvornik, Ivan Ranzinger, Matej Mikolič, Kasim Žužič in Rajko Žagar je dostojno zastopala barve našega društva in pristala tik pod vrhom, ter zasedla 4. mesto, kar je hvalevreden uspeh. V moški konkurenci so slavili DI Trbovlje pred DI Mežiške doline in DI Muta, v ženski konkurenci pa je bila najboljša ekipa DI Maribor pred DI Kočevje in DI Laško.

Blaž Dvornik

DI hrastnik pikado1

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTOGALERIJA: Gasilci so se sami “lotili” evropskih projektov, s katerimi posodabljajo svoje prostore in opremo

Kar sami so pripravili projekt, se javili na razpis za evropska sredstva in z njimi postavili sončno elektrarno na streho ter prenovili prostore. Gasilski...
-- OGLAŠEVANJE --