-- OGLAŠEVANJE --

Grozil in nadlegoval preko telefona, prislužil si je plačilni nalog

-- OGLAŠEVANJE --

Minuli vikend so policisti na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Hrastnik

V petek okoli 14. ure so bili obveščeni o prometni nesreči z udeležbo dveh vozil, na Savskem mostu v Hrastniku v kateri je nastala je manjša materialna škoda. Policisti so ob izpolnjenih pogojih odstopili od obravnave prometne nesreče.

Nekaj pred 15. uro so na območju Trbovelj, obravnavali prometno nesrečo, v kateri sta bila udeležena voznika osebnih vozil. Do prometne nesreče, v kateri je nastala materialna škoda, je prišlo ker je voznik v križišču pri zavijanju levo odvzel prednost vozniku, ki je pripeljal nasproti. Policisti vodijo postopek o prekršku.

PP Trbovlje

V petek v nočnem času so obravnavali vlom v klet hiše na območju Trbovelj, zaradi česar je nastalo okoli 200 evrov škode.

V soboto v dnevnem času so obravnavali kršitev javnega reda in miru, kjer je kršitelj žalil drugo osebo. Policisti vodijo postopek o prekršku.

PP Zagorje ob Savi

V petek so bili obveščeni o podrtju drevesa, ki je zaradi obilnih padavin in razmočenega terena padel in poškodoval parkirani vozili. Večkrat so intervenirali na območju Zagorja ob Savi zaradi obilnih padavin in posledičnih nanosov kamenja, vode, podrtih dreves.

V soboto so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo na območju Podkuma.

V nočnem času so policisti intervenirali na območju Zagorja, ker je prijavitelja preko telefona nadlegoval znanec in grozil. Policisti so ugotovili elemente prekrška Zakona o varstvu javnega reda in miru in bodo kršitelju izdali plačilni nalog.

V nedeljo v popoldanskem času so obravnavali prometno nesrečo in pobegom povzročitelja, ki se je zgodila na parkirišču. Policisti še zbirajo obvestila o pobeglem vozniku.

V nadaljevanju so tudi obravnavali prometno nesrečo v kateri je voznik osebnega avtomobila povozil kamen na vozišču. Udeležencu je bilo izdano obvestilo o odstopu.

PP Litija

V petek so obravnavali dva dogodka, v enem je voznik z vozilom trčil v divjad v drugem primeru pa je na cesti med Ribčami in Senožeti na vozilo padlo drevo in ga poškodovalo.

Kršitev javnega reda in miru v zasebnem prostoru, kjer o dogodku, sporu dveh oseb še zbirajo obvestila.

Litijski policisti so obravnavali tudi prometno nesrečo z udeležbo dveh vozil, v kateri je nastala je manjša materialna škoda. Policisti so ob izpolnjenih pogojih odstopili od obravnave prometne nesreče.

V soboto so imeli še eno prometno nesrečo z materialno škodo, v kateri je bil samoudeležen voznik osebnega vozila, ki je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal s ceste. Policisti vodijo postopek o prekršku.

Sum kaznivega dejanja tatvine izdelkov iz ene izmed trgovin z živili. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Obveščeni so bili o najdbi neeksplodiranih ubojnih sredstvih, ki izvirata iz druge svetovne vojne in sta bili uničeni na primeren način.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Mladi zagorski nogometaši odlični 5. med 40 ekipami

Med 40 ekipami na turnirju Dragan Mance CUP so mladi zagorski nogometaši dosegli vrhunsko 5. mesto. "Udeležba na takšnem dogodku je za naše mlade nogometaše...
-- OGLAŠEVANJE --